MENÜ

Kırmızı ağır oldu

Abone Ol Google News

Maçın hakemi Volkan Bayarslan rahat geçen ve farklı biten maçın elbette sonucuna etki edecek bir hata yapmadı. Fakat maç içinde vermiş olduğu iki önemli karar bu seviye bir hakemin yapacağı hatalar değildi.

Haberin Devamı

Maçın 21. dakikasında Fenerbahçe’nin Serdar’la kazandığı gol VAR müdahalesi ile iptal edildi. Hakem Serdar’ın Gameli’ye faul yaptığını işaret etti. Serdar’ın hücum aşamasında rakibinin formasını kısa süreli çekip bırakması var. Bu çekmeden oyuncunun etkilenip etkilenmeyeceği hakem takdiri. Fazla eleştiremem. Sonrasında yaşanan gerginlikte Barış’ın kırmızı kartının hatalı olduğunu söyleyebilirim. Rakibini iten oyuncu İçin sarı kart yeterliydi. Bu sırada hakem acemice kartını düşürünce onu alayım derken pozisyonu doğru şekilde göremedi. O kaosda Serdar Dursun’a göstermesi gereken sarı kartı da unuttu.

Penaltıyı atladı

35. dakikada Gameli’nin İrfan Can’a faulü penaltıyı gerektiriyordu. Hakem bu pozisyonda topu işaret ederek maçı devam ettirdi.Ancak Gameli ayağıyla tesadüfen topa dokunsa da sonuçlarını düşünmeden kontrolsüz şekilde kaymış ve rakibine net bir faul yapmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ