MENÜ

İlginç atama, rahat maç

Abone Ol Google News

Maçın hakemi Halil Umut Meler, yönettiği bu final maçından önce, bu kupanın çeyrek finalinde ve yarı finalinde de görev yapmıştı. Bu açıdan atamayı ilginç olarak değerlendirebilirim. Halil Umut Meler bizim FIFA hakemimiz. Zorluk seviyesi yüksek maçlarda sıklıkla görev alıyor. Dün akşam oynanan maç da kağıt üzerinde zor bir maç olarak görünüyordu. Fakat maçın gidişatı, oyuncuların tutumu, kenar yönetiminin sakin tavırları, maçın beklenenden daha rahat geçmesine sebep oldu.

Haberin Devamı

Faul yapmadan aldı

Maçın hakemini ve yardımcı hakemlerini 120 dakika boyunca zora sokacak herhangi bir pozisyon yaşanmadı. Meler, maçın son düdüğünü çaldığında, her iki takımın da onunla ilgili söz edeceği olumsuz bir kararı olmamıştı. Maçta atılan tüm goller temizdi. Herhangi bir sorun yoktu. Sivasspor’un üçüncü golü öncesi Caner, Gavranovic’den topu kazanırken faul yapmadan topu kazandı.

Maç boyunca Meler, elini beş kez cebine attı. Beş sarı kartı da bence doğruydu. Maçta cılız penaltı beklentileri oldu, hakemin bu beklentilerdeki devam kararları doğruydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ