MENÜ

İki hata gözden kaçtı

Abone Ol Google News

Cüneyt Çakır, 49’da Pelkas’ın, Hugo’ya faulünü değerlendiremedi ve devamındaki pozisyonda Fenerbahçe, beraberlik golünü attı. Ev sahibinin üçüncü golü öncesinde de Çakır ve yardımcıları, Valencia’nın elle düzelttiği topu göremediler.

Haberin Devamı

Dün akşam oynanan maç, bundan önceki Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarına göre, pandemi koşullarında oynanınca, doğal olarak atmosferi düşük bir karşılaşmaya sahne oldu. 44. dakikada Luiz Gustavo, Abdülkadir’i kolundan tutarak düşürdü. Pozisyon ceza sahası dışındaydı. Kademede savunma oyuncusu olduğundan Gustavo’ya gösterilen sarı kart da doğruydu. Fenerbahçe beraberlik golünde topa kafa vurmak üzere yükselen Tisserand’ın omzuna çarpan top devamında Trabzonspor ağlarına gitti. Hakemler burada kritik bir karara imza attılar. Asla hakemleri eleştiremem ama milimetrik bir ölçüme de ihtiyaç duyulan bir pozisyon olduğunu söyleyebilirim.

Sonucunda korner kazandılar

Çakır adına maçta 2 şanssızlık yaşandı. İlki 49. dakikada yaşandı. Pelkas’ın Hugo’ya faulünü Çakır değerlendiremedi. Top taca çıktı, tacı kullanan Fenerbahçeliler daha sonra korner kazandılar. Kornerden Fenerbahçe’nin beraberlik golü geldi. İkinci şanssızlık ise 3. golün geldiği kornerden önce yaşandı. Hakemler, Valencia’nın elle düzelttiği topu göremediler ve o hücumun sonu köşe vuruşu oldu. O köşe vuruşundan gelen topta da Fenerbahçe, 3-1 öne geçti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ