MENÜ

Hatasız tamamladı

Abone Ol Google News

Atilla Karaoğlan, maç süresince kontrolü elinde bulundurarak sonuca tesir eden bir hata yapmadan 90 dakikayı tamamladı. Bazı sarı kart değerlendirmelerinde hataları olsa da genel yönetimi başarılıydı.

Haberin Devamı

Haftanın en önemli maçlarından birinde düdük çalan Atilla Karaoğlan, maç süresince kontrolü elinde bulundurarak sonuca tesir eden bir hata yapmadan 90 dakikayı tamamladı. Bazı sarı kart değerlendirmelerinde hataları olsa da genel yönetimi başarılıydı. Maçın 25. dakikasında Rachid Ghezzal, ceza sahası içinde topu eliyle oynadı. Bu ihlali Karaoğlan yakalayamadı ancak VAR’ın gözünden kaçmadı. Penaltı kararı doğruydu. 45+2. dakikada Rosier’in faulünde Alanyasporlular, Rosier’e ikinci sarı kartı beklediler. Pozisyonda umut vaat eden atak olmadığı için hakemin sarı kartını göstermemesi doğruydu.

Sarı kart beklediler ama...

82. dakikada Babacar’a gösterilen ikinci sarı kart doğruydu. Babacar’ın 64. dakikada Rıdvan’a faulünde çıkan ilk sarı kart da doğruydu. 89. dakikada Efkan’ın Güven’i formasından çektiği pozisyon hakemin penaltı kararı doğruydu. Çekme eylemi dışarıda başlamış olsa da ceza sahası içerisinde de devam ediyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ