MENÜ

Hata gecesi

Abone Ol Google News

3.dakika Mesut, Fenerbahçe’nin golünden çok önce topu eliyle oynuyor. Başlayan atak sonlanıyor ve Trabzonsporlular, topu kazanıp, kaleden uzaklaştırıyorlar. Sonra başka bir atak başlıyor ve gol o atağın sonunda geliyor. Golden önce bir elle oynamadan söz edilemez.

Haberin Devamı

14.dakika Kim’in gördüğü sarı kart doğru. Kim Trabzonspor’un umut vaat eden atağını faulle durduruyor.

17.dakika Nwakaeme’nin aşırı itirazında, hakem Trabzonspolu oyuncuyu sarı kartla cezalandırmalıydı.

23.dakika Kim-Djaniny pozisyonu epeyce tartışılacak bir pozisyon. Tam omuz omuza değil. Bence Djaniny, Kim’in temasını çok güzel kullanıyor. Faul diyenler, faul değil diyenleri; faul değil diyenlerde faul diyenleri kolay kolay ikna edemeyeceği bir pozisyon. Hakemi ağır eleştirmemekle birlikte, şahsi fikrim oyun devam etmesinden yana. Bence faul yok pozisyonda. Hakem burada düdük çalmışsa pozisyonu kart göstermeden geçemez. Burada faul çalınmışsa kartın rengi sarı kart değil, kırmızı kart olmalıydı. Çünkü burada bir faul varsa Trabzonsporlu futbolcunun bariz bir gol atma şansı vardı.

Haberin Devamı

27.dakika Nwakaeme yine itirazlarına devam ediyor ama hakem kart göstermiyor.

37.dakika Gustavo itirazdan kart gördü ama bu pozisyon dahil itirazlarına devam eden Nwakaeme yine kart görmedi.

44.dakika Valencia’nın Berat’a faulünde, Fenerbahçeli oyuncu sarı kart görmeliydi.

83.dakika Trabzonspor lehine VAR yardımıyla verilen penaltı doğruydu. Ancak bu pozisyonda Szalai rakibinin beline sarılarak penaltı yapıyor. Bu pozisyonda oyuncu tek vuruşta gol yapacak pozisyonda. Hareket penaltı ama beraberinde gösterilecek kartın rengi sarı değil kırmızı olmalıydı.

84.dakika Hakem VAR ekranına giderken oraya kadar gelen Uğucan kesinlikle sarı kart görmeliydi.

84.dakika Gol sonrası reklam panolarını tekmeleyen Bakasetas sarı kart görmeliydi.

91.dakika Trabzonspor’un 3.golü öncesi faul beklentileri gereksiz.

Maç bitimi Golden önce faul yok. Maçın bitiş düdüğü sonrası hakemin yanına giderek itiraz eden Fenerbahçe teknik sorumlusunun beden dili ikinci sarı kart için yeterliydi.

YORUM YAZ