MENÜ

Gol öncesi faul var

Abone Ol Google News

Dakika 11: Galatasaray hızlı hücumunda güzel bir avantaj oynattı ama avantaj sonrası Umut Meraş’a, Halil’e yaptığı kontrolsüz müdahaleden dolayı sarı kart göstermeliydi.

Haberin Devamı

Dakika 14: Teixeira’nın eli Taylan’ın yüzüne geldi. Etkisi düşük bir müdahaleydi. karta gerek yoktu.

Dakika 28: Teixeira, Galatasaray ceza sahası içinde yerde kaldı. Marcao’nun rakibine penaltıyı gerektirecek bir hamlesi yoktu. Öncesinde kalkan ofsayt bayrağı yanlıştı.

Dakika 45+2: Teixeira topla ilerlerken dengesini kaybedip düşüyor. Düşerken dirseği kerem’in yüzüne geliyor. Sınırda bir müdahale. Ben bu pozisyonda Teixeira’ya sarı kart çıkması gerektiği fikrindeyim.

Dakika 53: Batshuayi, Yedlin’le mücadelesinde penaltı bekledi. Hakemin devam kararı doğruydu.

Dakika 58: Bu kez Larin yerde kaldı ve penaltı bekledi. Marcao’nun Larin’e bir müdahalesi yok, devam kararı doğru.

Dakika 62: Beşiktaş hücumunda top kornere çıkmak üzereyken, ceza sahası içinde hakemin göremeyeceği alanda, Nelsson ile Batshuayi arasındaki mücadelede Batshuayi, Nelsson’u itiyor. Galatasaary lehine faul kararı verilmeliydi. Hakem göremediği devamında kornerden gol oldu. Oyun durup tekrar başladığı için VAR, bu pozisyona karışamazdı.

Haberin Devamı

Dakika 79: Hakemin Galatasaray lehine verdiği penaltı kararı doğruydu. Vida, elini destek olarak yere koymuyor, başının gerisinde topun geçmesini önlemek için uzatıyordu. Sarı kart da görmeliydi.

Dakika 81: Galatasaray'ın kullandığı penaltı atışı sırasında her iki takım oyuncularından da ceza sahasına girenler vardı. Atış tekrar edilmeliydi.

YORUM YAZ