MENÜ

Dümen tecrübelilerde!

Abone Ol Google News

Testi pozitif çıkan hakemler varken, yıpranan genç hakemler de zorlu maçlar için güven vermiyor. Dolayısıyla MHK haklı olarak dümeni tecrübeli isimlere kırıyor. Çakır 6 Şubat’ta yönettiği Fenerbahçe-Galatasaray derbisiyle birlikte, o günden bugüne kadar 8 maçta görevlendirilmiş. Bu 8 maçın 7 tanesi dört büyük maçı… Bu hafta da Başakşehir-Fenerbahçe maçında. Yani neredeyse her hafta bir başka zorlu maçta.

Haberin Devamı

İyileşir iyileşmez sahada

Diğer yandan Galatasaray’ın maçında da bir diğer tecrübeli isim Fırat Aydınus var. Onun da durumu Özkahya’dan ya da Çakır’dan farklı değil. Tam 1 ay sonra hakemliğe veda edecek ama hala zor maçların aranan ismi. İki hafta önce atandığı Galatasaray maçını testi pozitif çıktığı için yönetememişti. O hafta epeyce gündem olmuştu. Belli ki MHK, “Geri adım attılar!” denilmesin diye iyileşir iyileşmez ilk Galatasaray maçına tekrar atadı.

Küçük de en iyisiydi

Trabzonspor maçına atanan Zorbay Küçük’ün geçtiğimiz haftanın en iyisi olduğunu hatırlatmak isterim. Denizlispor-Erzurumspor gibi düşme hattının kader maçına da yine tecrübelilerden Halil Umut Meler atanmış.

Haberin Devamı
YORUM YAZ