MENÜ

Doğru kararlar verdi

Abone Ol Google News

Atilla Karaoğlan, tecrübesiz olsa da tutarlı bir yönetim gösteriyor. Dün akşam da başarılı bir maç çıkarttı. 22'de Beşiktaş'ın, 87'de de Malatyalılar'ın penaltı bekledikleri pozisyonlardaki 'devam' kararı doğruydu.

Haberin Devamı

Dün akşamki Beşiktaş-Yeni Malatyaspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan, son dönemlerde sıklıkla önemli maçlarda görev almaya başlayan tecrübesiz ama yetenekli bir isim. Zaman zaman hataları olsa da tutarlı yönetimler sergiliyor. Dün de başarılı bir maç çıkarttığını söyleyebiliriz. 90 dakika boyunca faul standardı kabul edilebilir seviyedeydi. Bir-iki sarı kart dışında hata yapmadı. Maç içerisinde cılız penaltı beklentileri oldu ancak bu pozisyonlarda devam kararları doğruydu.

Kurala göre söz edilemez

22. dakikada ceza sahası içinde top Ndayishimiye’nin koluna temas edince Beşiktaşlılar penaltı beklediler. Pozisyonda top Malatyasporlu oyuncunun kafasından koluna gelmişti. Dolayısıyla kurala göre penaltıdan söz edilemez. 87. dakikada bu kez Malatyalılar penaltı beklediler. Kaleye gönderilen şut, Güven’in vücudundan sekerek doğal konumdaki koluna çarptı. Devam kararı kesinlikle doğruydu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ