MENÜ

Daha iyisi yok

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Nazan Öncel şarkısı, bugünlerde tam hakem camiasına göre...

‘Kimi yükseklerden uçuyor / Kimi gerçeklerden kaçıyor / Kimine bir haller oluyor / Kimi hep bir şeylere takıyor!’

Ne alaka, demeyin. ‘Cuk’ diye oturuyor!

Namoğlu, hep yükseklerden uçuyor! ‘Türk hakemliğinin geleceğinin inşa ediyoruz’ diye büyük laflar ediyor. Hakem hataları arşa ulaşmış, hatalı kararlar şampiyonluk ve düşme yarışını etkiliyor; Namoğlu ekibiyle birlikte yüksek uçuşa devam ediyor.

Bu iş yürümeyecek

Sayın Demirören, gerçeklerden kaçıyor! O da biliyor ki Namoğlu ile bu iş yürümeyecek. Son 20 yılın en kötüsü olarak tarihe geçen bir MHK’ye sahip. Bence lig sonunu iple çekiyor, şimdilik gerçekleri görmezden geliyor.

Hakemlere bir haller oluyor! Bundan 2-3 yıl önce methiyeler düzdüğümüz hakemler, bugünlerde yönettikleri maçlarla bizleri şaşırtıyor.

Hep aynı nakarat

Birileri, hep bir şeylere takıyor! Aydınus’u beğenmiyor, kusur buluyor. Bilmiyorlar ki, daha iyisi pek yok ama daha beteri pek çok! Aydınus ismine söz söyleyenler, beğenmeyenler; o halde bu maçı yönetecek kalitede ve formda bir isim önerecek.

Namoğlu yavaş yavaş ömrünü tüketiyor ama arkasında çok büyük enkaz bırakıyor. Kıvranıyor, düşünüyor, taşınıyor... Bakıyor ki yeni bir isim yetiştirememiş! Dönüyor, dolaşıyor; Aydınus’a sarılıyor...

Ne diyorduk? Nazan Öncel şarkısı bugünlerde tam hakem camiasına göre...

Aynı nakarat/ Hep aynı aynı,

Yarısı bayat/ Hep aynı nakarat!..

YORUM YAZ