MENÜ

Beklenti 3; verilmeyen 1 penaltı!

Abone Ol Google News

Hakem açısından rahat geçmiş gibi görünen maçta Pendikspor takımı üç kez penaltı bekledi. Üç pozisyonda da Volkan Bayarslan “Devam” dedi.

Haberin Devamı

36’da Kazımcan topla ceza sahasına giren Erencan’ı düşürdü. Hakem faul çalmadı maçı devam ettirdi. Kazımcan’ın net bir şekilde rakibine müdahalesi var. Pozisyonun faul olduğu muhakkak. Ayrıca kontrolsüz kayan Kazımcan, ceza sahası dışındaki ilk temasından sonra kaymaya devam ediyor ve ihlal ceza sahası içinde de devam ediyor. Pendikspor lehine penaltı verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

45+1’de Pendikspor hücumunda Oscar Romero yerde kaldı, Pendikspor penaltı bekledi. Boey pozisyonda çok masum görünmüyor. Ayağını Romero’nun destek ayağına doğru uzatıyor ve rakibine doğru bir hamlesi var. Ancak rakibini ne derece bozduğu tartışmalı. Ben bu pozisyonda hakem kararına saygı duyulması gerektiği fikrindeyim.

Doğru karar...

84’de Vukovic topu kaleye doğru gönderdiği sırada ayağı Bakambu ile havada buluştu. Pendikspor yine penaltı bekledi. Ancak top iki oyuncuya da yakın ve ortak bir toptu. Vukovic’den sonra topa uzanan Bakambu da topa temas etmeyi başarıyor ve top yükseliyor. Dolayısıyla bu pozisyonda penaltı verilmemesini doğru buluyorum.

Haberin Devamı
YORUM YAZ