MENÜ

Anthony Taylor'a dikkat

Abone Ol Google News

“İzlanda maçımıza, ada Futbolu’ndan bir hakemin atanması doğru değil. Futbol anlayışları, sertliğe karşı prim açısından, rakip için önemli avantaj. 12 Şampiyonlar ligi maçını tek kırmızı kartla bitirmiş, İngiltere’de 10 maçta bir kırmızı çıkartıyor. Fizik gücü yüksek İzlanda karşısında bize dezavantaj doğurabilir”

Haberin Devamı

■ Henüz uluslararası arenada önemli turnuvalarda, maçlarda ve finallerde görev alabilmiş değil. Ancak İngiltere’nin Clattenburg ve Atkinson’dan sonra uluslararası arenada ön plana çıkmaya başlayan en önemli ismi olduğu da gerçek...

■ 42 yaşındaki Anthony Taylor, 2013 yılından itibaren FIFA kokartı taşıyor. 6 yılda; 12 Avrupa Ligi, 12 Şampiyonlar Ligi maçında görev aldı. 2015’te U19 Avrupa Şampiyonası ve 2017’de U17 Dünya Kupası Finalleri’nde kendisine yer bulabilmiş. Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası tecrübesi bulunmuyor.

■ Her şeye rağmen, 2010 yılından beri İngiltere Ligi gibi zor bir ligde görev alıyor ve şu ana kadar tam 236 maça çıkmış. Bu sezon 1 hafta hariç, İngiltere Ligi’nin her haftasında görev almayı başarmış.

Haberin Devamı

■ İzlanda maçımıza, Ada Futbolu’ndan bir hakemin atanmasını doğru bulmadım. Futbol anlayışları, sertliğe karşı prim açısından, İngiliz hakem; İzlanda için önemli bir avantaj. 12 Şampiyonlar Ligi maçını tek kırmızı kartla bitirmiş, İngiltere Ligi istatistiklerine göre neredeyse 10 maçta bir kırmızı çıkartan hakem, içeride oynadığımız ve fizik gücü yüksek İzlanda karşısında bize dezavantaj doğurabilir.

YORUM YAZ