MENÜ

Alkışı hak etti

Abone Ol Google News

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki; dün oynanan maçın hakem ekibi, oyunun gidişatını etkileyecek olumsuz bir karar vermedi. Mete Kalkavan ve yardımcıları ilk dakikadan itibaren oyunu kontrolüne aldı.

Haberin Devamı

Kalkavan doğruluk oranı yüksek kararlarla oyuncuların, kenar yönetiminin ve seyircilerin güvenini kazandı. Böylece sahada işi daha da kolaylaştı.

Maçta kendisini zorlayacak kritik pozisyonlar yaşanmadı. Hakem için rahat diyebileceğimiz bir maç geçti. Ne olursa olsun bu bir derbi maçıydı... Dolayısıyla Kalkavan ve ekibi yönetimleriyle büyük bir alkışı hak etti.

Tek hatası Marcao’ya...

Kalkavan’ı birkaç sarı kart uygulamasıyla eleştirebilirim. Ancak başta da ifade ettiğim gibi bu kararları başarılı yönetimini gölgeleyecek kararlar değildi.

Kalkavan maç içerisinde elini 5 kez cebine götürdü. 58’de Marcao’ya gösterdiği sarı kart dışında gösterdiği kartlarda bence yanılmadı. Marcao’ya gösterdiği karta aşırı itiraz eden Muslera ve Mariano’ya karşı aşırı hoş görülü davrandı.

77’de N’Zonzi Umut’un ayağına bastı. Nzonzi’nin sarı kart görmesi gerekirken Kalkavan faul çalmadı. Pozisyona itiraz eden Caner de bu arada sarı kart gördü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ