MENÜ

Vasatın altı

Abone Ol Google News

Beşiktaş maçların ilk yarılarında genellikle topla oynayan taraf olsa da kapanan savunmaları açmaya muvaffak olamıyor. Bu durumda mecburen öne gelen savunmanın arkada bıraktığı boşluklar da rakiplerin gözlerini diktiği alanlar oluyor. Çünkü Beşiktaş savunma hattı hızlı çıkışlara yakalandığında dağılıyor. Dün ilk devre Alanya kalesinde tehlike yaratamadan biri gol, biri ofsayt biri de kaleci Ersin’de kalan üç rakip hücumunda savunma bloğu benzeri dağılmalar yaşadı.

Haberin Devamı

Alanya ritmi belirledi

İkinci devre gelen Sergen Yalçın değişiklikleriyle hareketlenir gibi oldu Beşiktaş. Ama yine fırsatları yaratıp, kullanamayan Alanya'ydı. Ardından ikinci bölgesinin başına kümelenen Alanya maçın ritmini belirleyince bir ara parlar gibi olan maç da genel durağan haline döndü. Fırsat kollayan Alanya son dakika golüyle maçı kazanmayı bildi.

Peki ya, bunca gösterişli oyuncu transfer edip ülke vasatının bile altında kalan Beşiktaş? Hani Milli Takım arası çalışmak için fırsattı ve dinlenmiş, yenilenmiş olarak dönecekti takım? Olmadı demek ki!

Haberin Devamı

Harcama sıradanlık için mi?

Sonuçta ülke ortalamasına selam duran, tempo varmış gibi yapmaya çalışan iki takımın maçını izledik. Sezon içinde bunlardan onlarca izliyoruz. Bu kadar harcama, bu antrenmanlar bu plansızlık bu sıradanlık için mi?

Ve sonsöz… Konu ne olursa olsun hakeme itiraz etmenin 'Ata sporu' olduğu ülkemizin kısa bir özetini izledik dün akşam! Her oyuncu her durumda lehine ya da aleyhinde, hakemi çevreledi! Yetmedi, ilk devre sonu saha içine girdi Bülent Korkmaz. Ve sarı kartı aldı. İtiraz sonuç veriyorsa ya da sonuna kadar haklı olduğunu düşünüyorsa itirazını neden sürdürmedi acaba?

YORUM YAZ