MENÜ

Tur garanti değil!

Abone Ol Google News

Kağıt üzerinde iki takım arasında sıklet farkı var gibi görünse de rakip kendini savunma konusunda bu farkın görünür olmasına izin vermedi. Buna rağmen kalecisi dahil çoğu mevkide alışkanlığı bozulan Beşiktaş oyun iştahı açısından sorun yaşadı denemez. Oğuzhan/Tolgay gibi iki marifetlisi hem top yapma hem alanı savunma konusunda geçen senelerin önüne geçince ilk devreyi tempolu ve rahat oynadı Beşiktaş. Oyunun tamamında Medel’in korumaya aldığı Beşiktaş, Caner dışında kanatları kullanamadı. Bu nedenle Larin varla yok arasındaydı ve yine bu kanatsızlık nedeniyle turu garantiye alacak skor oluşmadı. Yine de Linz oyunuyla Beşiktaş’a rakip olabilecek bir takım değil..

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Konser uğruna ülkenin ilk hibrit çim zemini berhava olmuş. Lig başlıyor ve yakında yağmurlar gelecek. Teknik seviyesi yüksek oyunculardan kurulu bu takımın zemin ne zaman eski seviyesine

döner acaba?

Maçın starı

Tolgay ile Oğuzhan ‘Evet’ de her deliği yamayan her söküğü diken Necip Uysal kuvvetli bir alkışı hak etmiyor mu? Bir de o kritik kurtarışıyla Tolga Zengin elbette...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Artık çoğu takım değerine bakılmaksızın doğru savunma yapıyor. Sorun onlara karşı yüzdeli oynamayı becermekte. Beşiktaş gibi kadrosu sınırlı bir takım girdiği pozisyonların yarısını gol yapamazsa dün akşam olduğu gibi sıkıntı yaşar.

Kısa mesaj

Döviz almış başını giderken transfer hovardalığı dönemi de kapandı. Hiçbir şey değilse bile sadece bu baptan, başta Tolga olmak üzere tüm oyunculara kayıtsız şartsız destek birincil taraftarlık görevidir.

YORUM YAZ