MENÜ

‘Tanıdık Beşiktaş' gibi oynayınca...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sıklet olarak eşit olmayan iki takım karşı karşıya fakat biri, ki bizim ki, hem savunması hem hücumundan emin değil; “Az pozisyon veriyor çok yiyo,r çok pozisyon bulup az atıyoruz.” Şenol Güneş durumu tam da böyle özetlemişti. Bu nedenle topun kalenin uzağında tutulması - kalede Utku’nun olduğu da düşünüldüğünde temel prensip haline gelmiş ve Medel/Necip gibi savunma düzeniyle çıkılmıştı sahaya. Faydalı Necip sakatlanana kadar temel prensip kusursuz işledi. O çıkıp yerine Oğuzhan girince bu kez ‘sıklet farkı’ belirginleşti ve goller de geldi. İkinci yarı Partizan’ın bir kez kale direğine takılmasının dışında Beşiktaş ilk yarıya oranla daha sakin fakat daha emin oynayınca konu kapandı. Bu turu geçemese televizyona sadece Süper Lig maçlarıyla çıkacak olan Beşiktaş böylece gelirler açısından da büyük bir kaybı savuşturmuş oldu.

Gecenin sorusu

Beşiktaş forması giyen oyuncular Beşiktaşlı değil midir? Bazı Beşiktaş taraftarları bazı Beşiktaş oyuncularını aşağı çekerse takım olarak Beşiktaş yükselebilir mi?

Maçın starı

Kuşkusuz Pepe. ‘Az pozisyon verip çok gol yiyen’ takımın stoperi Beşiktaş’ta kariyerinin en eğlenceli zamanlarını geçiriyor şüphesiz. Elbette iki golü yaptıran Quaresma’yı da ihmal etmeden.

Maçın olayı

Beşiktaş taraftarının bir bölümü performansını beğenmediği 92 doğumlu Oğuzhan için yazmadığını, söylemediğini bırakmamıştı. Onun, Larin ile iki kez girdiği pas bağından çıkardığı gol sonrası tıkadığı kulağı bence maçın olayıydı.

KISA MESAJ

Beşiktaş hem takımı diri tutma hem de gelir üretme konusunda önemli bir eşiği geçti. Rakiplerinin maç takviminden şikayet ettiği zamanları iyi değerlendirirse sezon avantajını da yakalayabilir.

YORUM YAZ