MENÜ

Takım çalışmazsa yetenek parlamaz

Abone Ol Google News

Aynı anda bir başka yerde oyuna sonradan giren İlkay Gündoğan gol atmadan önce Manchester City dakikalarca pas yapıyor. Hem de savunma kalitesiyle bilinen Mourinho’nun takımına karşı. Biz ise burada, Boğaz’ın hemen kıyısında Dolmabahçe’de, “Yabancılar ligimize kalite getirdi’’ boş lakırdısının cirit attığı ülkemizde üç kaliteli pası üst üste göremediğimiz Beşiktaş- Sivas maçını izliyoruz! Beşiktaş ilk yarı boyunca gereksiz bir telaş, abartılı bir acelecilik içinde. Oysa tek oyunu var; ‘Ne yap et topu Quaresma’ya ulaştır!” Koca devrede bundan başka hiçbir şey yapamıyor Beşiktaş. Elbette Caner Erkin manasız ortalarını da not etmek gerek. Aslında yedikleri gol ilk devre oyunlarının özeti gibi... Akılda kalan tek şey buluştuğu ilk topu gol yapan Güven’in çocuksu sevinci... Oysa teknik direktörsüz sahaya çıkan Sivas sakin. Sadece bu sakinlik bile daha çok pozisyona girmelerine yetiyor ilk devre boyunca. İkinci devre de aynı düzen sürüp gitti. Bireysel kaliteye bel bağlayan Beşiktaş hızlı değil telaşlı oynarken, defans arkasındaki boşlukları gözleyen Sivas, Emre Kılınç ve Robinho ile rakibini sürekli sıkıntıya sevk etti. Skor rahatlığıyla da son dakikaları keyfince oynayıp üç puanı aldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

En önde oynayan ve bir gol atıp, bir serbest vuruş kazandırırken bir de şut girişiminde bulunan Güven Yalçın’a top ulaştırmanın tek yolu Quaresma üzerinden oynamak mıdır?

Maçın starı

Sivas’ı sahada sakin, düzenli tutup işlevsel oynatan Hakan Keleş. Bence yerine adam aramaya gerek yok. Kim gelirse gelsin Keleş’ten daha iyi olmayacağını tahmin edebiliriz!..

Maçın olayı

VAR... Oyun kalitemizi yükseltemedi ama en azından ‘ince ofsayt’ler konusunda toplumu tatmin ediyor. Optik gelişmelerle birlikte de yakında hakemlik müessesesine gerek kalmayacak sanırım!..

Kısa mesaj

Harcanan milyonlarca Euro.. 30 yaş üstü iki takım... Ve bu oyun kalitesi!.. Artık nedense kimse hiçbir şeye şaşırmıyor!...

YORUM YAZ