MENÜ

Sorun büyük ve derinleşiyor

Abone Ol Google News

Ülkemizin temel sorunu topu oynatmaktan öte bir yerde. Temel sorun topu oynatacak güce sahip olamamakta! İki gece üst üste izlediğimiz takımlarımızın maçlarında gördük ki, bu skorları almak için bu kadar Euro harcamaya, bu kadar antrenmana gerek yok sanki! Bu oyun atletizm olmadan, sadece yetenek satın almayla oynanamıyor. Beşiktaş dün ilk devre boyunca rakibini şaşırtacak hiçbir şey yapamadı. İkinci devre bile 2-0 geri düşene kadar benzer biçimde işledi. Peki sorun neredeydi? Bir gün önce yapılan basın toplantısının ‘sorunsuzluk anlatısı’ takıma mı geçmemişti ya da futbolcular futbolu mu unutmuştu? Yoksa ‘yaş ortalaması’ mı kendini hissettirdi? Veya durumu ‘idari olarak paralize’ olmak açıklar mı bilemiyorum ama Beşiktaş’ı çok zorlu bir sürecin beklediği açıkça ortada. Dahası iyi oynamasa bile oyuncusunu yuhalayan kültürü alt etmeyi başaramayınca ülkede işlerin yoluna koyulması yakın gelecekte mümkün görünmüyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hakikaten, kiralık alırken bile birkaç kez düşünülmesi gereken Lens’in bonservisi neden alınır? Ve yabancıların bile fark yaratmakta güçlük çektiği ülkemizde o çok övülen ‘yetenek’li oyuncular kimler ve neredeler?

Haberin Devamı

Maçın starı

Takım olarak Genk. Her anında oyunu her bir öznesiyle doğru oynayarak ‘Futbol takımı nasıl olmalı’yı gösterdiği için.

Maçın olayı

Uzun zamandır antrenman fotoğrafları dışında görüntüye çıkmamış Guti Hernandez’in, Şenol Güneş ile pozisyon kritiği yaptığı ekran görüntüsü! Hayırdır inşallah!..

Kısa mesaj

Beşiktaş gerek idari gerek teknik yönetim olarak belli ki karışık. Bunu basın toplantıları anlatmıyorsa da sahada olan biteni izleyerek anlayabiliyoruz.

YORUM YAZ