MENÜ

Son pişmanlık neye yarar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu güzel oyun bize der ki, "Hayatı değiştirebilmek için elinden ne geliyorsa yap. Ama disiplinle yap, bir planla yap, bir metotla yap."

Dün akşam Buca, tıpkı Fethiye gibi, tıpkı Balıkesir gibi, güçlü görünene karşı aklın, yöntemin ve dayanışmanın gücünü göstererek, ‘güçlü Beşiktaş’ın önüne geçmeyi başardı. Sade oynadı, herkes işini yaptı ve istediğini aldı.
Beşiktaş ise, dağınık, savruk ve kendinden emindi. Oysa ki önünde 2 gün içinde benzeri örnekler vardı. Örneklerden ders alınmayınca Beşiktaşlılar’ın tıpkı Fenerbahçeliler, tıpkı Trabzonsporlular gibi hiç de arzu etmedikleri bir sonuç ortaya çıktı.

Bunun nedeni, bu kupanın hafife alınması ise, bu oyuna karşı sevgimizde bir problem vardır. Yok eğer sorun düzensizlik ise, o zaman oynama halimizde çok büyük bir problem vardır. Son oynanan Fenerbahçe maçının ikinci yarısı, oynama halinde de ciddi bir problem olduğunu gösteriyor. Bu, kupanın hafife alınmasıyla birleşince sevinen Buca oldu.

Yol hala yakın. Müslüm Gürses’ten dinlediğimizde bir kez daha meftun olduğumuz parçayı bir kez daha dinlememek için, “Son pişmanlık neye yarar” dememek için, futbolun ve hayatın daha ciddiye alınması gerekir. İlgiyle, akılla ve ruhla. Sanki Beşiktaş, bu düzenle üçünü birden kaybedecek gibi görünüyor. Yol yakınken, hakiki bir özeleştiri işlerin yoluna girmesi için elzem görünüyor.

YORUM YAZ