MENÜ

Sabır ve neşeyle

Abone Ol Google News

Ağır hazırlık dönemi devam eden, geçen sezona göre ciddi kadro kaybı yaşayan ve daha da yaşayacakmış gibi görünen, finansal sıkıntılarından dolayı belirsizlik içindeki Beşiktaş, üstelik zor bir zeminde resmi hazırlık maçındaydı. Görülüyor ki bu yıl birçok oyuncu kendini zorunlu olarak birkaç pozisyonda ayarlamak zorunda. Haliyle futbolcular kadar Güneş ve ekibinin işi de hayli zor. Dün akşam fazla yüklenmeden skoru aldılar ama bu yıl geçen sezonlara göre daha zorlanacakları açık. Bu maça bakarak, örneğin ezberlenmiş Atiba pozisyonu nasıl oynanacak? Beri yandan henüz ritmini bulamamış bir takımdan her hattıyla gelecek için izler vermesini beklemek de manasız olur. O nedenle bu takıma sabır ve neşeyle destek vermek en az onların sahada yapacakları kadar mühim.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Genç Fatih Aksoy 63. dakikada rakibine çaktırmadan yaptığını sandığı hareketin önümüzdeki sezon VAR tarafından izleneceğini biliyor mu?

Maçın starı

Böyle bir maçtan ‘yıldız’ çıkarmak zor ama oyun iştahını kaybetmemiş Medel ile Babel önümüzdeki sezonun kilit oyuncuları olacak gibi. Keza her tür söküğü dikmeye uğraşan Necip de öyle...

Haberin Devamı

Maçın olayı

Atletik olmasını beklediğim Cyle Larin’in şaşırtıcı dinginliği! Gol atması bir yana o pozisyonun oyuncusu koştukça, gezdikçe, aradıkça gelişir. Böylesi bir maçta bu kadar durgunluk hayra alamet değil.

Kısa mesaj

Ölçmek için yeterli veri yok ama şimdilik kafası karışık görünen Beşiktaş kısa sürede oyununu olgunlaştıracak bir oyuncu grubuna sahip.

YORUM YAZ