MENÜ

Penaltı, maçı çevirdi

Abone Ol Google News

İlk devre boyunca yerleşik ve dengeli bir kalabalıkla ceza alanını savunan Antep’i aşmakta zorlandı Beşiktaş. Antep’in hücuma çıkmaya çalıştığı anda kazanılan toplarla kurgulanmaya çalışılan hücumlar, Burak’ın düştüğü ofsaytlarla eridi. Boşaltılan savunma alanına sızan Antepli oyuncular dikkatli ve sabırlı olup basit işlere kalkışsalar Beşiktaş ciddi anlamda sıkıntı yaşayabilirdi. İkinci yarıya Ljajic/Boateng değişikliğiyle başlayan Beşiktaş orta saha işleyişini yeniden şekillendirdi. Bu durum, bir;, Burak ’ı ofsayta düşmekten çıkardı. İki; ara sıra kontraya çıkan Antep’i iyiden iyiye ceza sahası içine yığdı. Penaltı golü de sıkışma ihtimali olan maçı tamamen çevirdi. Planını kontraya kuran Antep ikinci golün ardından konsantrasyonunu tamamen yitirince de sahadaki ve tribündeki Beşiktaşlılar’a son düdükle birlikte maçın tadını çıkarmak kaldı...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Burak Yılmaz ofsayt düşmeme derslerine çalışıyor mudur acaba? Bu kadar ofsayta düşmese takım daha diri kalacağı için hücumlar da daha verimli sonuçlanmaz mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Öncelikle Beşiktaş’ı maç boyu önde tutan Elneny. Sonra, attığı gösterişli golden daha çok girdikten sonra hücuma bilinç ve tutarlılık getiren Boateng.

Maçın olayı

Elbette çok tartışılacak penaltı kararı ve maç sonu Kenan Özer’in açıklamaları. Bir hatırlatma... Gökhan Gönül Fenerbahçe’de oynarken bir Trabzonspor maçında da benzeri durumda hakemi uyarmış ancak Cüneyt Çakır kararını değiştirmemişti!

Kısa mesaj

30 yaş üstü ortalamayla sahaya çıkan Beşiktaş fiziksel olarak iyi görünüyor. Bu miras, küçük taktik dokunuşların yanı sıra duygusal dokunuşlar yapması beklenen Sergen Yalçın’ın çok işine yarayacaktır.

YORUM YAZ