MENÜ

Ne kadar ironik değil mi?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinin açılış sayfasında deniyor ki; ‘’Türk futbolunda yeni bir sayfa açıyoruz..’’ Bütün yaşananlardan sonra, ne kadar ironik değil mi?..

Cumartesi gecesi oluşan ‘acil’ durumun toplantısının pazartesi öğleden sonra yapılıyor olması!.. Ne kadar ironik değil mi? Hafta sonu maçlar oynanmış, hiçbir statta olay üzerine tek eylem yapılmamış, pankart açılmamış... İş toplumsal düzeyde ‘soğumaya bırakılmış...’ Her olumsuzluğun birincil sorumlusu gösterilen medya da olmasa soğudu soğuyacak... Toplantı bitiyor ve açıklama geliyor; “Süper Lig’in 27. haftası ve Türkiye Kupası ertelendi...’’ Ancak bu ‘erteleme kararı’nın ardından dün akşamki Beşiktaş-Başakşehir maçı oynanıyor!.. Ne kadar ironik değil mi?

Peki şimdi ne bekliyoruz; öyle adımlar atılacak ki sorunlar kökünden kazınacak!.. Peki kim çözecek bunları? Sorunun bizatihi kaynağı olan ve tüm bu karmaşayı çözümsüz yumak haline getiren ‘yönetici elit!’ Ne kadar ironik değil mi?

‘Güçlülerin’ süratle ‘mağdur’a dönüştüğü, ayan beyan ortada olmalarına rağmen sürekli ‘görünmez adam’ı oynayan sorumluların yönettiği bir oyuna dönüşmüş futbol. Bizim ilgimiz ise hala dipdiri.... Ne kadar ironik değil mi?...

YORUM YAZ