MENÜ

Kartal yarışta kalmasını bildi

Abone Ol Google News

Bildik bir Beşiktaş başlangıcı; önceliği enerji tasarrufuna vermiş dengeli bir ilk devre oynama planı. Lakin 35. dakikadan sonra öne çıkışlarla takım boyu iyiden iyiye uzayınca Göztepe 3’e 4’lerle hücum şansı buldu. Bunlardan gol çıkaramadılarsa birinde o çok eleştirilen Necip’in payı hayli büyük. Devre boyunca Kagawa, Ljajic ve Quaresma’ya top taşıyamayan Beşiktaş ikinci devre Lens’i de sahaya dahil ederek bahsi iyice yükseltti. Oysa Kagawa topa her dokunuşunda ‘Fark yaratırım’ diye bas bas bağırıyordu. Devre başı gelen gol ve Dorukhan ile Ljajic’in mevki değişiklikleri maçı Beşiktaş açısından başka bir seviyeye yükseltti. Ancak 60’dan sonra oyun yine durağana döndü onlar açısından. 80 sonrası topu iyice ele alınca skor üretemese ve son dakikalarda gerildiyse de maçı alıp kazaya uğramadan yarışmada kalmayı bildiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Epeydir saha yüzü görmeyen görse de sınırlı süreler alan Oğuzhan Özyakup’un milli takıma çağrılmış olmasını nasıl okumamız gerekiyor? Ülkede hakikaten o kadar mı oyuncu yok?

Haberin Devamı

Maçın starı

Önce Atiba.. Sonra, nereye gönderilirse orada en iyisini yapmaya çalışan Dorukhan Toköz. Elbette maçın anahtar isimleri Kagawa ve Quaresma’yı ihmal etmemek koşuluyla.

Maçın olayı

O kadar hoca değiştirip ‘ilk plan’a dönen Göztepe’nin hak etmediği yerlerde korkulu rüya görüyor olması.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın, Şenol Güneş ve milli takım tartışmalarını bir kenara bırakıp ligi gelecek sezon için en kârlı yerde bitirmenin yolunu bulması gerek.

YORUM YAZ