MENÜ

Kartal daha rahat kazanabilirdi

Abone Ol Google News

İlk devreleri sorunlu geçiren iki takımın karşılaşmasında beklenen oldu. Maç uzun süre Beşiktaş’ın saldırı girişimleriyle geçti ve pozisyon üstünlüğü onlardaydı. Denge, VAR üzerinden Adem Büyük’ün atılmasıyla iyiden iyiye Beşiktaş’a döndü. Özellikle enine oyunda tek kanatlısağdan- olsa da iyi göründüler. Maçta gerçek aksiyonlar ikinci devreye kalacaktı, kaldı.

Haberin Devamı

Malatya kendi alanına büzüştükçe Beşiktaş çıktı... Devre başında Burak, denklemi çözecek vuruşu yapamadı! Derken Ljajic, o da olmadı ve nihayet Gökhan/Atiba. Ardından eksik Malatya maçı elinden kaçırdı ve Beşiktaş alan kullanımında fark yarattıysa da topu kullanacak zamanı ayarlayamayınca farka gitmekte zorlandı. Hele ki karşı karşıyayı kaçırıp dönenden gol yedikten sonra işler sarpa saracakken gelen gole kadar çekilen ızdırap!.. Nihayetinde Beşiktaş rahat kazanabileceği bir maçı sıkıntıya sokarak kazandı ama kazandı...

Gecenin sorusu

Hakem Cüneyt Çakır faulü ve şiddetini tespit edip Adem Büyük’e sarı kart çıkardı. Ancak VAR’a çağrılınca kararın rengi değişti. Bu da gidişatı değiştirdi. Peki, bu doğru muydu? Peki Ljajic’in bayrak tekmelemesi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Takımını maçta tutan Malatya kalecisi Ertaç. Ve her zaman Beşiktaş oyununun beyni, kası, gücü; Atiba.

Maçın olayı

Lens’in diğerleri gibi karşı karşıyayı kaçırıp dönüşte Ömer’in golü yapması. Sanırım futbolu bu hal ve gidiş nedeniyle seviyoruz.

Kısa Mesaj

Eksik Malatya’ya karşı sıkıntıya giren maç Şenol Güneş’in canını iyice sıkmış olmalı. Hele ki bu kadar ‘yeterli yabancı’lı takımdan sonra adının milli takım ile anıldığı zamanlarda!..

YORUM YAZ