MENÜ

Gençler etti Gençler buldu!

Abone Ol Google News

Neresinden bakarsan bak tuhaf bir maç! Örneğin Nadir Çiftçi’nin ısrarla kırmız kart görmesi. Yurtdışından sadece ‘yetenek’ bulmak yetmiyor aslolan ‘sağlam alt yapı’ tespiti. Buna rağmen Gençler de golü yoktan var ediyor, bu da Beşiktaş açısından tuhaf. Üstelik bir eksikle ikinci golü de bulabilirlerdi. Beşiktaş’ta ise Ljajic yerine Atiba/Elneny oyun düzenlemekle görevlendirilince öne atılan neredeyse tüm paslar ofsaytla bitti. Çünkü pas/zaman dengesinin ayarı bozuktu. Görev ve alan karmaşası öyle büyüktü ki, Atiba her yere koşturuyor, sol kanadı tıkıyor zaten verimsiz orta yapan Caner’i iyice oyundan düşürüyordu. İkinci yarı eksik Gençler tükenince fazla Beşiktaş oyuna iyice yayıldı ve Atiba ilk devre yapamadıklarını yapıp asistleriyle maçı neticeye erdirdi. Böylece son iki haftayı sıkıntılı geçiren tedirgin Beşiktaş devre arasına haftayı kurtarmış olmanın rahatlığıyla girdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İlk devrenin ışığında... Gençlerbirliği dokuz kişi kalmasa sizce Beşiktaş bu görevlendirme ve saha parselasyonu ile sonuca bu kadar kolay ulaşabilir miydi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Bu maça bir ‘kahraman’ yazmak hayli zor. Lakin asistleri ve golüyle Atiba ile onca zaman sonra gol attığı için Oğuzhan’a bir parantez açılabilir. ‘Anti kahraman’ ise tartışmasız Nadir Çiftçi!

Maçın olayı

İlk devrede dokuz kişi kalıp ceza sahasına gömülen Gençler’e Beşiktaş’ın ısrarla kanatlardan yüklenmesi ve dokuz kişilik aynı Gençler’in kontradan gol yemesi...

Kısa mesaj

Görülüyor ki Beşiktaş pas oyunun beceriyor görünse de ‘netice alma oyunu’na hâlâ epey uzakta. Daha pratik çözümler şart görünüyor.

YORUM YAZ