MENÜ

Geldiler, yendiler döndüler...

Abone Ol Google News

Hataları olsa da yaptıklarını doğruya yakın planla hayata geçiren Trabzon ile neredeyse her adımı bir öncekini tekzip eden, problemleri gitgide büyüyen Fenerbahçe karşı karşıya. Sahadaki takımlar da yönetimlerini taklit eder gibi... Biri düzenli, diğeri darmadağın, savruk. Sörloth, en güçlü yanı olan sol ayak içine aldığı pası gol yapınca Fenerbahçe’nin gerilmesi kaçınılmazdı. Gerginlik yedek kulübesinde patladı. “Fiili teknik direktör” Emre Belözoğlu çoğu zaman olduğu gibi kendine hakim olamadı ve takımını oyunun son bölümünde göstermesi beklenen olası etkiden mahrum bıraktı!

Haberin Devamı

Trabzon savunmada organize ve sakin, fırsat buldukça da hücumda tehditkardı. Yedek kulübesindeki onca ‘hoca’ yetmiyormuş gibi tribündekilerden de teknik destek alan (!) Fenerbahçe’nin daha çok bireysel beceriye dayalı tarzı da hayli yardım etti onlara. Geldiler, yendiler, döndüler...

Gecenin sorusu

Madem ‘futbol pandemi protokolüne’ uyulmayacak, isteyen maskeye ve mesafeye istediği gibi davranacak, “İptal ettik” deyin olsun bitsin. Bir avuç insanı virüs bulaşısına karşı ikna edemiyorsak koca ülkeyi nasıl edeceğiz?

Haberin Devamı

Maçın starı

Kayseri maçında sahada, dün ise kulübede yaptıklarıyla Emre Belözoğlu. Bir şekilde maça damga vurmayı biliyor! Ama bu damga kaç maçta takımının yarar hanesine kaydediliyor, işte sorun burada... Uğurcan, Ndiaye ve Abdülkadir Parmak da Trabzon’un iyileriydi.

Maçın olayı

Tribündeki Volkan Demirel’in telefon görüşmesinin ekrana yansıması! Tahmin edelim, kiminle, ne konuşuyordu? Aklınıza gelen ilk isim kim? Sizce Fenerbahçe’nin o ana kadar en hareketlisi Deniz Türüç’ü oyundan Tahir Karapınar mı almıştır?

Kısa mesaj

Trabzonspor geleceği kurmak için olanakları ölçüsünde doğrulara ne denli sadık kalmaya çalışıyorsa, Fenerbahçe tam tersi kararsız ve dengeden uzak adımlamalara devam ediyor!

YORUM YAZ