MENÜ

Fırsatı kollamak, fırsatı yakalamak

Abone Ol Google News

Sahaya '11 bilinmez'le çıkınca oyun kurmakta zorlanan Beşiktaş yine de ilk devre boyunca Altay’a bir iki girişim dışında alan bırakmadı. Ancak olabileceklerin en kötüsü oldu ve onca sakat oyuncuları varken 'oyun aklı' olarak görülen Pjanic de 32. dakikada sakatlanıp çıktı. Üstelik ters tarafta oynatılan N’Sakala daha az, lakin önünde oynayan Gökhan Töre haddinden fazla top ezince Beşiktaş düzen tutturamadı ve ister istemez kendi sahalarında birbirine yapışmak zorunda kaldılar. Böylece durağana giren maç iki takım için de bir 'fırsat kollama' oyununa dönüştü.

Haberin Devamı

'Güven imalatı gol'

İkinci yarıya Altay defansının hatasından, 'Bundan olmaz' denilenlerden, üstelik yedekteki tek değişiklik gibi görünen Güven Yalçın'ın kişisel imalatı bir golle başladı Beşiktaş. Ancak baştan beri ters tarafı yadırgamış görünen N’Sakala’ya yapılan baskıdan bu kez de Altay gol çıkardı. Beşiktaş tüm olumsuzluklara rağmen son bölümü olabildiğince iyi oynamaya çalışırken Altay o kolladığı fırsatı son anda buldu ve girdiği pozisyonları olumlu kullanarak maçı almayı bildi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

A – Bu kadar sakatlık konusunda anlaşılır bir açıklama yapılacak mı?

B – Mutlaka beş oyuncu değiştirme gerekiyor muymuş? Böyle de oynanabiliyor muymuş?

Maçın starı

Kuşkusuz Gökhan Töre değil ama örneğin Güven Yalçın, Cebrail Karayel, Josef De Souza, Serge Aka’dan biri ya da hepsi olabilir…

Maçın olayı

Onca eksiğe rağmen Beşiktaş'ın maça tutunması ama daha fazlası Mustafa Denizli'nin kimilerince ortalama görülen oyunculardan kurulu takımla maçı kazanıp zirveye oturması!

Kısa mesaj

İki kadro arasında keskin bir fark yok hatta Beşiktaş’ın 'tanınmışları' daha fazla ama takım olabilmek başka bir şey! Yetenek mi oynuyor yoksa taktik/düzen mi bu memlekette bu sürekli karışıyor ne yazık ki!

YORUM YAZ