MENÜ

Fırsat transferleri

Abone Ol Google News

Onca eksiğine rağmen, üstelik uzak bir ülkede 120 dakika oynanmış bir maçın ardında onca yol geldikten sonra hiçbir şey olmamış gibi bir ilk yarı oynayan Beşiktaş. Kuşkusuz ligin dibindeki Rize’nin de bunda etkisi vardı. Önder Karaveli olmadı, Halim Okta kenarda. Oyunda da oyuncu tercihlerindeki cürette de milim geri adım yok tersine ileri, daha ileri görüntüde bir Beşiktaş. Rize kulübesinde ise ‘’şampiyon’’ ünvanlı Hamza Hamzaoğlu… Bir takım bu kadar donanmış insanı varken çareyi neden hâlâ dışarıda arar? Düşünün bir zamanlar Beşiktaş’ı kurtarır diye para dökülen Tyler Boyd karşı takımda Güven, Emirhan, Necip, Ersin bu tarafta…

Haberin Devamı

Meğer burnunun dibindeymiş

Üstelik o Güven ilk yarı boyunca sahada yapmadığını bırakmadı. Keza 17 yaşındaki Emirhan da… Meğer Beşiktaş’ın, ‘’fırsat transferleri’’ burnunun dibindeymiş de gören olmamış! Ne var ki duran toplardan iki gol yediler! Bu ülkede stoper pozisyonları öğretilemediği için ‘’hazır bellenenler’’ alınıyor ve ortaya bu tür garabetler çıkıyor! Çok kaçırdı kaçırmasına ama yediği gollerden bir tane daha yiyerek kaybedebilirdi de.

Haberin Devamı

Montero'ya ne oluyor?

Ve son olarak… Bu nasıl bir kültür? Bir ülke düşünün her durumda hakem haksız! Hiçbir futbolcu faul yapmış olabileceğini kabul etmiyor! Dün akşam bu gösteriden küçük bir kesit izledik! Gökhan Gönül ikinci sarıdan atıldı atılmasına da stoper bölgesinden iki gol yemiş Beşiktaş’ta Montero’ya ne oluyor acaba?..

YORUM YAZ