MENÜ

Fenerbahçe sonunda oyuna itiraz etti!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe hem idari hem teknik açıdan gerçekten ilginç bir süreçten geçiyor. Alınan kararlar herhangi bir deliği yamamıyor. Sahada da!.. Yusuf’un golünde Jailson/Topal ikilisi nerede ve ne yapıyorlar bir bakın! Bu hatalar bu düzeyde oyunculardan kaynaklanıyor ise maç analizi, kadro seçimi, hafta içi idmanları gibi parametreleri ne yapacağız? Ligdeki yeri nedeniyle Kadıköy’e rahat gelen Trabzon ilk 30 dakikada hayli rahat ve ezbere oynadı. Her topu doğru adrese ulaştırarak Fenerbahçe’yi koşturup durdular. Nihayet 61. dakikada ‘oyuna hareketlilik getirsin’ diye sahaya sürülen Valbuena’nın direkten dönen şutu sonrası bilinçli değilse bile oyuna bir itiraz geldi Fenerbahçe’den. Ancak açık alanda yakalanan Sadık kendini attırdı ve devamında paslar yerini bulmaz, ikililer kazanılamaz oldu. Trabzon ise sakin, temkinli ve bilinçle sürdürdü ancak gol arayışından vazgeçmeleri bir kaza ihtimalini de çağırmıyor değildi. Son andaki o gereksiz, acemi faul de ihtimali Fenerbahçe lehine gerçek kıldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin yediği gol şu soruyu düşürdü aklıma... Acaba teknik adamlar antrenmanları ‘teknik yaldızlar’ dökülmesin diye mi insanlara kapatıyorlar?

Maçın starı

Adamları demek daha doğru olur... Jose Sosa idaresindeki iki Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı maçın en gösterişli oyuncularıydı. Keza genç kaleci Uğurcan Çakır... Ve elbette yenilgiden kurtaran Valbuena.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin hali zaten başlı başına olay. İnsan düşünmeden edemiyor; gelecek sezonu gençlerle planlayacağını açıklayan Ersun Yanal takımını bu cendereden nasıl çıkaracak?

Kısa mesaj

Trabzonspor mahallenin, memleketin, gezegenin düşük maliyetli çocuklarıyla yüksek katma değerli oyundan şahane örnekleri veriyor.

YORUM YAZ