MENÜ

Erzurum'un yapamadığını Beşiktaş yaptı!

Abone Ol Google News

Sahadaki isimlere ya da takım bonservis değerlerine bakılırsa İstanbul’dan Erzurum’a giden takım için ‘rahat’ değilse bile ‘kazanır’ diyen çok olurdu. Ancak geçen sezon bir alt ligden gelen Erzurum öyle bir ilk yarı oynadı ki Beşiktaş tek kelimeyle canını kurtardı! Mehmet Altıparmak’ın takımı Beşiktaş’ı sahanın her santimetre karesinde hataya zorladı ve karşılığını aldı. Ne var ki yarattıkları pozisyonları yüksek yüzdeyle oynayamayınca ikinci devre için arayı açamadı. İlk devre dökülen Beşiktaş’ta Oğuzhan sahadan çıkarken maç başlamadan kadroya bakmasam sahada olmadığını düşünecektim. Lakin bu Oğuzhan’ın yapamadıklarından çok takımın yapamadıklarıyla ilgiliydi bence. İkinci yarıya zihinsel olarak yenilenmiş çıkan Beşiktaş, oyuna dengeyi getirdi. Açıkça görüldü ki Erzurum güçten düştü ve Beşiktaş rahatladı. Böylece Erzurum’un ilk devre bitiremediği maçı Beşiktaş yüksek yüzdeyle ikinci yarı bitirdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş gibi bir takımın maçın ilk devresindeki performansı hangi cümlelerle açıklanır acaba? Ve diğer soru; kaleciler eldivene neden tükürür?

Haberin Devamı

Maçın starı

Önce tek isim; Büyükşehir Belediye Erzurum hocası Mehmet Altıparmak. Ardından Negredo.

Maçın olayı

Erzurum gibi alt ligden gelen bir takımın maç boyu yaptıkları başlı başına ‘olay’ değilse nedir? Beşiktaş’ın ilk yarı çaresizliği de bir diğer olay!

KISA MESAJ

Negredo son iki maçta Beşiktaş’ı ipten alıyor. Dün akşam golü yapamasa muhtemelen eleştirilecekti. Ancak Beşiktaş’ın sorunu santrfor değil genel olarak oyun...

YORUM YAZ