MENÜ

En iyi maçını oynadı

Abone Ol Google News

Önde baskı oyunu, enerji tasarrufuna yol açar ancak aynı zamanda dayanıklılık da ister. Beri yandan hücum zenginliği yarattığı gibi savunma riskleri de içerir. Luiz Gustavo’nun kurguladığı oyunda başta Kruse olmak üzere Tolga, Ozan, Rodriques’den mürekkep Fenerbahçe ön tarafı ilk devre sonuç alamadılarsa da hayli verimli oynadılar. Gol olabilecek 6-7 pozisyonları vardı ama rakip kalede de Mert Günok oynuyordu. Önde basan Fenerbahçe dinamik ve devamlı hareketliydi ancak arkadaki iştah kabartan geniş boşluk da Başakşehir’in hedefindeydi. Visca ‘’eski Visca’’ olsa onların da devreyi önde kapamaları işten bile değildi. İkinci devre tahmin edilebileceği gibi Fenerbahçe’nin temposu düştü. Ancak bu durum hayırlarına oldu. Başakşehir oyuna daha rahat girince alanlar oluşmaya başladı ve Ozan/Kruse rakibin tüm defans oyuncularını düğümleyerek golü buldular. Fenerbahçe hemen herkese topu değdirerek ligin tempo, arayış, mücadele olarak en iyi maçını oynayarak kazanmayı bildi. Bundan sonra işleri daha kolay görünüyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

İrfan Can, sarı kart aldığı pozisyonda topu eliyle aldığını biliyor. Peki bu nasıl bir eğitim ki, bu kadar net bir durumda bile hakeme itiraz edecek cüreti gösterebiliyor?

Maçın starı

Luiz Gustavo ile Mert Günok. Biri, kalecinin takım için önemini gösterdiği, diğeri oyun bilgisi, dayanıklılık ve basitin işlevselliğinin muazzam örneği olduğu için...

Maçın olayı

Van depreminde İnönü tribünleri üstlerini de çıkararak bir dayanışma gösterip atkıları sahaya atmıştı. Dün gece de Fenerbahçe tribünleri buz gibi soğukta sokakta kalan Elazığ depremzedelerinin acılarını hissettiklerini benzeri biçimde gösterdi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe maç maç yükseliyor. Orta sahadaki yeni düzenin getirdiği dinamizm dikkatinizi çekiyor mu? Peki bu nasıl oldu acaba?

YORUM YAZ