MENÜ

Düzenli oynayan kazandı

Abone Ol Google News

Kağıt üzerinde ‘seviye oyuncu’lardan kurulu bir takım gibi duruyor Beşiktaş. İşin aslı öyle mi? Tartışılmayan soru bu. Takıma ve kulübe dair onca sorun bilinirken kolaya kaçıp iş Avcı’ya yıkıldı.

Haberin Devamı

Dün Göztepe karşısında sağ, sol bek ve taraftarın yüksek alerji gösterdiği Necip ile sahaya çıkılınca oyunu yönetmek zorlaştı. Sahayı doğru parselleyen Göztepe rakibin hücum/savunma bağını kopardıkça ciddi tehlikeler yarattı.

Rıdvan’ın hattında oynayan Halil ters ön direkte golü yaparken tüm Beşiktaş izliyordu. Diğer ilginçlik ise ilk devre topu daha çok ayağında tutmasına rağmen Göztepe’nin kaleye altısı isabetli dokuz şut göndermesine verilen izindi. Bu da Atiba’nın yönettiği orta saha savunmasının iyiden iyiye alarm verdiğini gösterir.

İkinci devre Göztepe yine planlı hücum ederken Beşiktaş da bir o kadar savruk, düzensiz ve yeteneğe dayalı bireysel hücuma kalkıştı. Sonuçta düzenli oynayan kazandı diğeri ise sadece aradı, durdu.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın sorunlarının büyük bölümü kuşkusuz ki geçmiş kaynaklı. Ancak kısa vadeli çözüm için geçen sezon Trabzon, bu sezon Fenerbahçe’nin yaptığı gibi saha içine dair bazı pratik düzenlemeler düşünülebilir mi?!

Haberin Devamı

Maçın starı

Yıptarıcı Halil. Topla nerede buluşursa buluşsun Beşiktaş’ı savurdu. Ve iki kaleci Beto ile Karius... Karius, Beşiktaş dramatik bir skordan korurken Beto açılış maçının galibiyetle sonlanmasını sağladı. Genç Rıdvan Yılmaz’ı da gelecek için bir kenara not edelim.

Maçın olayı

Yeni açılan stadın çatısına nasıl çıkılmıştı? Ve nasıl oluyor da kaç yıldır onca transfer yapmış Göztepe’nin en iyisi bir dönem taraftarının da tartışmaya girdiği Halil Akbunar olabiliyor?

KISA MESAJ

Skor önemli, Göztepe bu taraftar duygusuyla oyunun sevilmesine katkı sağladığı için bile el üstünde tutulmalı. Transfer hovardalarından Beşiktaş ise sezonu en az hasarla nasıl atlatacak, bunu planlamalı

YORUM YAZ