MENÜ

Düşe kalka kazanmak!

Abone Ol Google News

Bu sezon bu denli efektif bir ilk yarı oynayan Beşiktaş izlememiştim. Çok yönlü, sakin ve incelikle planlanmış hücumlar vardı. Üstelik bunları öyle canhıraş koşulardan da bulmadılar. Goller her ne kadar iki dakika içinde geldiyse bile ilk 30 dakika Antalya nefes alamadı. 23’te varlık gösteremeyen Chico’yu kenara alıp yerine Gökhan Gönül merkezli çıkışları geri itmek için Serdar Özkan’ı sahaya gönderdi. Bu düzen on dakika kadar iş görür gibi olduysa da Beşiktaş oyunu tekrar eline alıp iki de gollük pozisyon yarattı. Ancak ikinci yarı Beşiktaş için yukarıdakilere benzer cümleler kurmak mümkün değildi. Öncelikle futbol uzun süre kayboldu! Sona doğru Antalya biraz yükselttiyse de oyun ülke vasatını aşamadı. Beşiktaş ise sadece direnip skoru korumaya çalıştı. Sonunda maçı düşe kalka da olsa kazandı ama eline aldığı oyunu nasıl kaybetti, Antalya son bölümde daha verimli olsa Galatasaray maçından yayılan iyimserlik sürer miydi, İşte Avcı’nın düşünmesi gereken sorular bunlar...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

‘’Yabancı mı yerli mi?’’ tartışmasının ortalığı toza dumana kattığı güzide ülkemizde onca yıldır onca para kazanan Lens, Aatıf ve nicelerine kimsenin sesinin çıkmaması tuhaf değil mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

İlkin Vida. Hem attığı gol hem Nazım Sangare hücumunda kritik top arası yaparak skoru takımında tuttu. Antalya’da ise sağ kanadı günün işleyişine uygun kullanan Nazım Sangare ile Paul Omo Mukairu.

Maçın olayı

Ayağı en düzgün Beşiktaşlı Adem Ljajic’in 70’te yakaladığı topu boş kale yerine farklı biçimde dışarı atması!.. Sonra 86’da Karius’un o kritik kurtarışı yapması.

Kısa mesaj

Beşiktaş özellikle hızlı hücumlarda çok kötü paslar attı ve maçı zora soktu. Oysa ki ilk devre oyun kurgusu hayli vaatkardı...

YORUM YAZ