MENÜ

Biri oynar, biri bakar!

Abone Ol Google News

Yaş ortalaması 30’a dayanmış iki takım ilk devre ciddi efor sarf etti. Çünkü, Göztepe ya Halil ile Yasin’e uzun oynadı ya da bu iki oyuncu topları süratle ileriye taşıdıkça iki takım oyuncuları uzun mesafeler kat etti. Bu da birilerinin yorulacağı anlamını taşıyordu. Bu durum da öndeki üçlü Babel-Love-Lens’in etkili olmasını engelledi. Böylece Göztepe bekleyerek değil öne oynayarak kalesini savununca ilk devre izlenir hale geldi. Zaten tecrübe etmediği bir savunma kurgusuyla sahada olan Beşiktaş ikinci devrenin başında kalecisi Karius bağlantılı paslaşmalarla çıkmak isterken golü yedi. Yetmedi, o kısa erimli zihinsel dağılma sona ermeden Roco-Medel bölgesine indirilen toptan ikinci gol de gelince zihinsel dağılma kronikleşti. Yorgunluk ve ‘maçı çeviremeyiz’ ruh hali de devreye girince Şenol Güneş’in öne adam alarak reaksiyon gösterme planı da suya düştü. Oyunu eline alan Göztepe sadık kaldığı ilk planını revize dahi etmeye gerek duymadan üç puanı almayı bildi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Acaba hangi performans verilerine bakılarak kiralık Lens’in bonservisi alındı ve pas değil ama vuruş kalitesi tartışmalı Oğuzhan’ın penaltı kullanması tuhaf olmadı mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Göztepe kalecisi Beto. Hem penaltı kurtarışı hem de kalesindeki duruşuyla takıma cesaretli oynama konusunda güven verdi.

Maçın olayı

Ülkede ‘yaş ortalaması’ sorunu ‘yıldız isim sıvası’ ile kapatıldığı için oyunun gerçek sorunlarını tartışıp çözüm aramak da mümkün olmuyor. Sonunda olan samimi duygular ile savrulan paralara oluyor ve “İşte hayat böyle akıp gidiyor.”

Kısa mesaj

Göztepe’nin taviz vermez oyunu karşısında Tolgay, Oğuzhan, Gökhan, Caner, Lens, Love gibi oyuncuların ‘görünmezlik pelerini’ giydiği bir takım maç kazanamazdı..

YORUM YAZ