MENÜ

Bir maç izledik, boşu boşuna!

Abone Ol Google News

‘Yerli oyuncu kuralı’nı bilmeyen teknik adama takım veriliyor, kimse şaşırmıyor. Belli ki kuralı bilen de yok ki, bilmeyeni uyarmıyorlar! Dorukhan’ın muazzam golüne kadar Beşiktaş savunma kanatları önden destek alamadığı için darmadağındı. Gerek Lens/Caner gerek Quaresma/Gökhan koridorunun geçirgenliği Akhisarlılar’a ‘ha oldu ha olacak’ dedirttiyse de Bokila, Manu, Serginho’nun son vuruşlardaki etkisizlikleri Beşiktaş’ın şansı oldu. Kenarlar işlemeyince gözlerin üzerinde olduğu Burak Yılmaz’ın bolca top ezdiği devrede Ljajic ve Dorukhan biraz da Medel yardımıyla takımı ayakta tuttular. İkinci devrenin hemen başındaki duran toptan gelen Gökhan golü etkin olmayan Beşiktaş’a oyun rahatlığı getirdi. Bu rahatlık, gol arayışına çıkan Akhisar’ın boşalttığı alanları Ljajic merkezli ikili oyunlarla doldurdular. İlk devrenin etkisiz koridoru Gökhan/Quaresma hattı çalıştı ve oyun bir anda koptu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Oğuzhan ve Tolgay gibi şampiyonluk görmüş, ülke için bir zamanlar üst düzey sayılan oyuncular Dorukhan Toköz’ü izlerken ne düşünüyorlardır acaba?

Haberin Devamı

Maçın starı

Maçtan kopmaya kıl payı kalan Beşiktaş’ı oyuna çeken Adem Ljajic ve yardımcıları Dorukhan Toköz ile Gary Medel.

Maçın olayı

Beşiktaş tribünü için bıçak sırtı bir oyuncu olan Burak Yılmaz’ın oyundan çıkarken ıslıklanması. Onun da tıpkı bir gece önce çıkarken ıslıklanan Slimani gibi oyunu tamamlaması gerekirdi. Bu sorun iç sahada daha yakıcı olabilir.

Kısa mesaj

Akhisar kadrosunda 13 yabancı var yine de oynanan oyun bu. Beşiktaş’ta ise Larin’e evet ama gözüm yine de sahada Güven’i aradı...

YORUM YAZ