MENÜ

Beşiktaş oynatmadı

Abone Ol Google News

Beşiktaş ilk devre boyu top kapma ve öne taşıma bahsinde eksiksize yakın oynadı desem yeridir. Önde baskısıyla Batshuayi’yi ceza sahasında birkaç kez topla baş başa bıraktı, olmadı. Larin daldı kaleci Viviano kurtardı. Ve birkaç kritik iş daha! Onlar da olmadı... Beşiktaş sol taraf merkezli ataklarda etkili olurken ‘geriden oyun kurma’ temelli oynayan Karagümrük tek kontra bulabildi, onu da beceremedi ve Kerim Frei’in hatalı pasıyla golü yediler. Devrenin başında Beşiktaş’ta Salih atılınca oyunun dengesi değişir gibi olduysa da değişmedi! Maçı Josef/Salih dengesinde oynamaya çıkan Beşiktaş kart sonrası Necip/Josef orta savunmasına döndü! Gerek var mıydı? Belki... Ardından gelen sakatlıklarla birlikte Atiba/Topal mecburiyetiyle savunmayı iyice sertleştirdi Beşiktaş ve Karagümrük neredeyse hiçbir şey yapamadı. Maç 1-0’a kilitlendi ve öylece de bitti....

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Koca stadyumda dip dibe oturmak nedir? Yayıncı kuruluş maç röportajlarına ‘pro lisansı’ olmayanları çıkarmıyor ama anlatıcılar ve yönetmenler iki teknik adamı ‘eşit’ sayıyor! Tuhaf değil mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sergen Yalçın... Tüm olumsuzluklara rağmen maçı takımına kazandıracak düzenleri bulduğu ve korumayı başardığı için... Bir de iki kaleci... Ersin ile Viviano.

Maçın olayı

Maçın spikeri 18. dakikada Larin’in sürükleyip kalecinin kurtardığı pozisyon için, ‘Yüzde 99’luk gol şansı’ ifadesini kullandı. Düşündüm, demek ki kalecinin futboldaki payı ‘yüzde 1’miş! Bazı filozoflar der ki; ‘Dil insanın evrenidir!’

Kısa mesaj

Başladık ya, bu yıl bol bol 8+3 tartışacağız... Ancak çok az insan ‘savunma yapmayı ya da hücum örgütlemeyi öğretemeyen hoca’ları tartışacak!..

YORUM YAZ