MENÜ

Başladığı gibi bitirmeli...

Abone Ol Google News

Sahada, oyun açısından yapmak istediğini yapmaya gayret eden rahat bir Beşiktaş var ama yedek kulübesi bir önceki maç gibi rahat değildi! Bir aksilik olsa, ki oldu, kenardan alınacak hücum katkı belirsiz. Yani başladığı ile bitirmek üzere kurulu bir maça daha çıkıyordu Beşiktaş.

Haberin Devamı

N’Sakala’nın ikramları...

Atiba gibi temel oyuncunun yokluğunda; N’Koudou, Ghezzal ve Ljajic ilk devre boyunca ofansif etki koyamayınca, topu tutsa da oyuna etki koyamadı bir türlü. Nihayet Karagümrük ilk çıkışında tedirginliği artıran golü de bulunca işler karıştı... Yetmedi, kısa süre sonra Karagümrük golden daha kolay bir pozisyonu yaratıp, Welinton’a takılınca devre arasına şaşkın girdi Beşiktaş. İkinci devreye ne var ne yok koyacaktı Beşiktaş sahaya. Savunmadan oyun kurma ısrarını çeşitleyemeyen Karagümrük’ün bu yönünü avantaja çevirebilecek miydi? N’Sakala’dan sonra diğer sol bek Balkovec de pozisyon hatası yapınca Beşiktaş muradının ilk adımını atıp golü buldu. İş bundan sonrasındaydı; çünkü maç düzen, tertipten çıkıp tamamen rakibi hataya zorlayan bireysel güç gösterisine döndü.

Haberin Devamı

Gürültü büyük, oyun küçük

Nasıl gol atacağı belirsiz olan Karagümrük aut atışında dahi topu kalesine yakın tuttukça Beşiktaş rakibini iyice ablukaya aldı. Bu ablukada başrol, De Souza yerine Necip Uysal’ındı ama yetmedi. Az adamla efektif çıkan Karagümrük, N’Sakala’nın ikinci yerleşim hatasından ikiyi attı.. Ve Beşiktaş’ın korktuğu oldu...

Bu ‘gürültüsü büyük, oyunu küçük Süper Lig’ en azından belirsizliğin getirdiği heyecanı son maça taşıdı!.. Bakalım ligi kendi zor şartlarında buraya kadar getiren Beşiktaş, tedirginlikten nasıl sıyrılacak ve İzmir’de Göztepe karşısında neler yapacak?

YORUM YAZ