MENÜ

Atiba ve Burak'ın olmadığı Beşiktaş

Abone Ol Google News

Bol pasa dayalı önde baskı oyunu uzun vadede sonuç alıcıdır. Ancak oyun hızı bu oyunu işlevsel ve görünür kılar. Lakin günümüzde ‘standart hızlı oyun’ bile zaman zaman yetmez. Çözüm, ‘aniden hızlanan oyuncu grubu’nun marifetiyle geliyor. Geride kümelenip hızlı hücum düzeninde oynayan Rize, tam da bunu bir kez yaptı ama tam yaptı! Beşiktaş’ın oyunu eline aldığını düşündüğü anda kalecisinden başlattığı şimşek hızındaki doğru paslarla golü buldu. İkinci devre oyunu yine elinde tuttu fakat son dakikada bir hızlı hücumda maçı da veriyordu. Onlar için maçın avunusu sol kanada hareket getiren N’Koudou olabilir. Beraberlik golünü de o kanattan çıkardılar. Atiba ve Burak’ın olmadığı Beşiktaş, onca efora rağmen istediklerini yapamıyor bir türlü. Ve onlarsız Beşiktaş kolay önlem alınan bir takım görüntüsü veriyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ı verimli kılmak, sonuca gitmek için mutlaka Atiba mı gerekiyor? Çünkü o olmadan orta saha belirginleşemiyor. Yeni transferler vasatı kaç maç sonra aşacak acaba?

Maçın starı

Haberin Devamı

Bu maçın ’adamı’ olur mu sizce? Belki heyecan etkisi nedeniyle N’Koudou. Ama o da değil. Diğer kanattaki Lens ise hiç sormayın, yine o bildik Lens’ti.

Maçın olayı

Milyon Eurolar’ın har vurup harman savrulduğu ortamda Caner çime takılıp az kalsın hem kendini hem rakibi Samudio’yu sakatlıyordu. Bu hadise ‘pas oyunu’ oynamaya gayret eden Beşiktaş’ın zemininde oluyor!..

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın bu oyunu bir iki maç daha bu verimsizlikte devam ederse baş ağrıtacak gibi görünüyor. Süratle çözüm üretmek şart.

YORUM YAZ