MENÜ

Aradaki fark büyük!

Abone Ol Google News

Maç öncesi Beşiktaş’ı uzak ara önde görecek insan sayısı tartışılmayacak oranda fazladır. Ancak ilk yarı gösterdi ki futbolda, becerisi düşük olsa da kolektif oynayanlarla, maliyeti yüksek bireysel beceriye dayalı takımlar arasındaki fark sanıldığı kadar da büyük değil. Bizim bir alt ligde oynayan Amin Askar’ın oynadığı takımla, Lens’in oynadığı takım arasında ilk yarı dünyalar kadar fark yoktu. Hatta Şenol Güneş’in şikayet ettiği bozuk zemin Beşiktaş’ı gol yemekten bile kurtardı.

Haberin Devamı

Verilere göre toplam kadro değeri 7.65 milyon euroluk takım ile 91.45 euroluk takım arasındaki fark ikinci devre ortaya çıktı. Onca zaman oynamadığı için paslanmış Töre yerine Babel ile çıkan Beşiktaş oyunu çevirdi. Ve devrenin ikinci ciddi atağında Babel golcü vuruşuyla gidişatı değiştirdi. Peki bunu neye yormak gerek? Beceriye mi, donmuş oyunu açacak hamlecileri kenarda tutup zamanı geldiğinde oyuna sürme fikrine mi? Karar vermek zor. İki takım arasındaki fark büyük ancak maliyet daha büyük.

Gecenin sorusu

Bir takım Maçın starı çoğu maçın ilk devreleri boş hükmünde geçiyorsa bunu yaş ortalaması yüksekliğine mi fiziksel yetersizliğe mi bağlamalı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Öncelikle Babel. Attığı gol ile maçın hikayesini değiştirdi. Sonra hikayeye kurtarışlarıyla katkı koyan Karius ve top kullanımda iyi sinyaller veren Ljajic.

Maçın olayı

Kötü ve şikayet edilen zemin bu kez Beşiktaş’ı belki de bir gol yemekten kurtardı. Lakin zemini sıhhatli tutmak bu kadar mı müşkül?

Kısa mesaj

Beşiktaş oynadığı her maçı başından sonuna ciddiye alıp her saniyeyi gelişme için kullanmalı. Bu tür maçlar eksikleri tespit etme konusunda büyük yardımcıdır.

YORUM YAZ