MENÜ

Alan, zaman ve topu doğru kullanma

Abone Ol Google News

‘Başakşehir’in sonuç alan hücumları ağırlıklı olarak Visca üzerinden yürür’ tespiti için analist olmaya gerek yok. Durum böyle ama Bülent Ortaçgil’in dediği gibi, ‘Anlamak çözmeye yetmez’! Topa da oyuna da hakim Başakşehir’in o bildik Visca hücumlarında Caner ve onu tamamlamaya gayret eden Medel devre boyunca ağır yıpranma yaşadı. Kaçan pozisyonların ardından gol de kaleci Mert Günok’un asisti asist yapan pasından geldi. Caner yine Visca’yı kaçırmıştı! Başakşehir 40 dakika oynarken Beşiktaş topun peşinden koşup durdu. Mahmut stoper mi yoksa orta saha mı anlayana kadar Karius devrenin ‘adamı’ oluverdi. Ancak Başakşehir fişi çekemedi. Atiba golünün ardından yaşananlar ise filmin devamının habercisiydi. O 5 dakika Beşiktaş’ın başkalaşmasına yetti. Ondan sonra alanı, zamanı ve haliyle topu maksimum seviyede doğru kullanıp maçı kazanmayı bildiler.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Beşiktaş kazandı. Peki bu akşam - Şampiyonlar Ligi elemesi düşünüldüğünde - Galatasaray üzerindeki baskı arttı mı azaldı mı?

Maçın starı

Haberin Devamı

Adamdan çok adamlar! Başta Atiba olmak üzere Karius, Dorukhan ve Gökhan Gönül Beşiktaş’ta. Mert, Mahmut ve Visca Başakşehir’de.

Maçın olayı!

Ligin oyun ezberi en güçlü takımı Başakşehir’in, hücum konusundaki ligin en özgün takımı Beşiktaş’a karşı düzenin bozması ... Ve elbette son andaki kornerle biten Başakşehir atağı.

Kısa mesaj

Son maçlar gösterdi ki, Şenol Güneş üzerinde yürütülen spekülasyonlar saçmalıktan öte bir şey değil. Ülkede futbolun gelişimi için öncelikle dilin/düşüncenin değişimi şart.

YORUM YAZ