MENÜ

Goller ve Olcan...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

3-1’lik skora lafımız yok...

Burak Yılmaz ve Sneijder’in gollerine de şapka çıkarılır...

Ama bu kadar!

Tarık Çamdal’ın yaptığı 10-15 ortanın bir tanesinin isabetli olmaması...

Bruma’nın ayakta duramaması...

Emre Çolak’ın oyuna girdikten sonra bencilce şutları...

Chedjou-Koray ikilisinin hataları...

10 kişi kalan Balıkesirspor’un pozisyonlar bulması, hatta gol atması...

Galatasaray eğer 3-1’lik galibiyeti değil bunları görürse, o zaman Balıkesir maçını kazanmış olur!

Gecenin en iyi ismi tartışmasız Olcan Adın’dı... Savunmada da o vardı, hücumda da... Hatta bir ara Koray-Chedjou’nun olması gereken yerde de topu çıkaran yine Olcan’dı. Savunmada başladığı maçı hücum katkısıyla çift yönlü hale getirdi. Tarık-Bruma ikilisinin sağ kanatta yapamadıklarını, Olcan tek başına solda yaptı.

Burak-Sneijder ikilisi goller dışında topla az gözükse de, en azından diğerleri gibi değil... Ciddiyetlerini koruyup, fazlasını istiyorlar.

Galatasaray’ın karşısında dün Balıkesirspor değil, hücumda daha etkili bir takım olsaydı, 3-1’lik galibiyet zor çıkardı. Üst üste goller, ‘Takımı rehavete sürükledi’ diyebilirsiniz. Olmaz, olmamalı. Bu tür rakipler karşısında rehavete değil, yüksek motivasyona çıkılır. Bulduğunu atarsın, rakiplerine gözdağı verirsin, sonraki maçlara ayrı bir havayla çıkarsın.

Son sorum MHK’ye... Beşiktaş-Bursaspor maçında uzatmalarda verilen penaltı ile Galatasaray-Balıkesir maçının ilk yarısında Yasin’in düşürüldüğü pozisyon arasındaki farkı açıklayabilir misiniz? Frei’ınki
penaltıysa, Yasin’inki neden değil!

YORUM YAZ