Arama

Popüler aramalar

Demek ki ne yapmayacakmışız!

Abone OlGoogle News
Haberin Devamı

Psikolojisi bozuk insanları anlamanın en kolay yolu; görüntü ve kıyafetlerinde yaptığı değişikliktir derler. Galatasaray, Fenerbahçe yenilgisini gündem dışı bırakmak istese de, forma değişikliği bir şeylere yeniden başlamak istediğine işaret gibiydi.
Galatasaray’ın forması değişmişti, ancak üstündeki olumsuz futbol görüntüsü yine değişmedi.
Skibbe’nin takımında bir şeyler ters çalışmaya devam etti... Oyunu Lincoln’ün kurması, Meira’nın arkasını toplaması gerekirken, yine Meira 10 numara olmaya soyunup, Lincoln seken topları kovaladı.
Gol pozisyonlarına Baros girmesi gerekirken, Servet son vuruşu yapma telaşındaydı. Aslında bu görüntü, önceki haftaların tekrarıydı. Kimin yeri neresi, yine karıştı. Sezon içinde birkaç kez doğru işleyen Galatasaray vardı, onlardan birinde de zaten Benfica zaferi yaşandı.
Peki Galatasaray buraya kadar nasıl geldi? Çok basit. Biraz Servet, biraz De Sanctis, biraz Hakan Balta, birazdan çok çok fazla Kewell sayesinde. Bu oyuncular belli bir standart tutturdu. Birçok maçta da bu standartın üstüne çıktı. Dün gece de aynı ekip iş başındaydı. Maçı koparan adam, yine Kewell’dı...
Kewell’ın golü Skibbe’ye üç puan dışında bir şey ifade etti mi bilmem ama, bana etti. Galatasaray’ın golü kornerden geldi. Sezon başından bu yana hep aynı görüntü vardı. Kornerden gelen orta, Meira ya da Servet’in kafa vuruşu, sonuç; top dışarda. Lincoln bir kez şansını Kewell ile denedi, gol oldu.
O zaman sevgili Skibbe ne yapmayacak mışız? Her kornere Servet ve Meira’nın gitmesine izin vermeyecekmişiz! Kim bilir belki Baros, Kewell ve Arda kornerlerde daha yararlı olabilir. Bir de bunu denemek gerekmez mi?
Galatasaray, Büyükşehir Belediye karşısında istediğini aldı. Ancak Skibbe’nin Galatasaray’ı kadro kalitesi kadar oynamamayı yine sürdürdü.