MENÜ

Burak olsaydı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Arena'da dün mücadele vardı, heyecan vardı, gol vardı ama tek şey eksikti; silahlı saldırıyla ilgili sağduyu... Onu da biz tamamlayalım; Geçmiş olsun Fenerbahçe...

75 ve 90. dakikalar haricinde maç beklendiği gibi Galatasaray'ın kontrolündeydi. Oyun içinde top Karabükspor'da daha çok gözükse de, Yılmaz Vural'ın öğrencileri Galatasaray'ın izin verdiği sınırlarda oynadı.

Burak Yılmaz tam maçında kadroya giremedi. Sahada Umut değil, Burak olsaydı Galatasaray erkenden farkı açar, sezonun en farklı galibiyetlerinden birini alabilirdi. Umut'un presine, mücadelesine lafımız yok ama son vuruşları çok basit kullanıyor.

Hamit sahanın en iyilerinden birisiydi. Melo'nun yokluğunu hissettirmedi. Kontrollü oyunu, isabetli pasları ve yerinde müdahaleleriyle işini hatasız yaptı.

Bruma için söylenecek söz yok. Karabükspor'un kapasitesi belli. Oyunun büyük bölümünde hücuma çıkıp dönemediler. Orta sahaları oyunun genelinde düştü. Tekniğini, hızını böylesine bir rakibe karşı gösteremiyorsan, kime göstereceksin? Olcan 1 dakika sahada kaldı, asistiyle Bruma kadar iş yaptı.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'a çok şey kazandırdı ama asıl hediyesi Yasin oldu. Mancini ve Prandelli'nin yüzüne bakmadığı Yasin, şimdi Sneijder kadar önemli bu takım için. Hamzaoğlu risk aldı kazandı.

Galatasaray 1 günlük aradan sonra liderliği geri aldı. Ancak Hamza Hamzaoğlu'nun 70. dakika ve sonrasına çözüm bulunması şart. Başakşehir 2-0'dan beraberliğe gelmişti, Karabükspor da çok zorladı. Sneijder işi bitirmese, son 4 dakika yine kabus olabilirdi!

YORUM YAZ