MENÜ

Sadece goller

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

1 hafta öncenin Trabzon maçının temposu, hırsı ve isteği ilk 45 dakikada ortalıkta yoktu. Delgado, Holosko ve Beşiktaş’ın mücadele gücüne çok şey katan Ekrem Dağ yokluğu belki de etkilemişti Kara Kartallar’ı... Elbetteki Antep’in de eli armut toplamıyor. Kırmızı-Siyahlılar iyi bir takım, kaliteli oyuncuları var, üstelik kendi sahalarında güzel de işler yapıyorlar. Bizim eleştirimiz Gaziantep’i yok kabul ettiğimizden değil, şampiyonluğa oynayan Beşiktaş’tan daha çok şeyler beklediğimizdendir.
Öncelikle çift santrfor diye bağıranlara sözümüz. Bundan önceki haftalarda da yazdık. Çok santrforla, çok gol atılmaz. Çok hücumcu, çok pozisyon getirmez. Tekrar edelim, o bölgeye top taşıyacak adam sayınız ve kaliteniz, top kazanma isteğiniz sizi 3 puana götürür. Beşiktaş’ta da sorun bu oldu. Topa sahip olamadı, sahip olamadığı için de oyunu istediği gibi yönlendiremedi. Rakip Antep de, tek blok halinde oynayınca ilk 45 dakikaki sıkıntı ortaya çıktı.
Devre arasında Mustafa hoca, Ernst ve Nobre haricinde kenara kimi alsa itiraz edebilir miydiniz? Cisse yalandan ayağını uzatıyor, Serdar Özkan bir alem, Tello ise maçın çoğunda yok. Defansın ortası Beto’nun ‘çarşı pazar’ koridoru gibiydi. Ama futbol bu, bir duran top ile gelen Nobre golü, sonra Nobre baskısı ile farkı ikileyen Tello’nun vuruş şıklığı oyunu kopartıverdi. Sadece goller güzel, oyunu düşündürücü, 3 puanı ise şampiyonluk yolunda umut verici.

YORUM YAZ