MENÜ

Tatsız gece

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

En kötüsü olmuş, Beşiktaş tribünleri bölünmüş. İç kavganın şeref tribününe kadar uzanmış olması ise hepsinden vahim. Sahaya gelince, futbolcu grubunun bu ortamda elbette bir stresi olacak. Bunun izlerini, daha 1. dakikada bir metreden Nobre’nin kaçırdığı golde görüyoruz. Ama aynı anda, bir o kadar güçsüzlük de hakim. Beşiktaşlı oyuncuların var olma savaşında, belini en çok bu güçsüzlük büküyor. İbrahim Üzülmez gibi bir oyuncu, 30. dakika dolmadan atağa kalktıktan sonra yerine ancak 1,5 dakikada dönebildi. Üzülmez bile böyle bir inişin içinde ise varın gerisini siz düşünün.

İlk yarı Mustafa Denizli, Yusuf ve Serdar Özkan’ın güçsüz ayaklarından medet ummuştu. İkinci yarı, bu oyunculardan vazgeçip forvetini üçledi bu kez. Siyah-Beyazlılar’ın düzen değiştirmesi, semeresini çok çabuk gösterdi gibi oldu. Tabata ligde haftalardır beklenen golün sahibiydi. Bobo ve Nihat girdikten sonra, Beşiktaş’ın hücum gücünde hissedilir bir değişiklik olmadı. Sadece bireysellik, yerini nispeten biraz daha takım oyununa bıraktı. Bobo’nun vurdumduymazlığı ise hala sürüyordu.

Dün geceki olumsuz şartlarda Beşiktaş’ın en büyük şansı Denizli gibi, eksiği gediği fazla olan bir rakibi ağırlamasıydı. Denizlispor makulünü oynadı, hücumda ve savunmada. Bir iki pozisyon bulsalar da, Beşiktaş’ı zorlayamadılar. Kısaca dün gece tatsızdı. Futbol olarak zaten Beşiktaş, bunu seyredenlerine alıştırmıştı. Ama tribünlerdeki hareket, içine dahil olanlarla beraber keyifleri kaçırdı.

YORUM YAZ