MENÜ

Yönetmek ve yönetememek farkı

Abone Ol Google News

Berbat mali durumun nedenlerini ve sahaya yansıyan kötü etkilerini açıklamak yerine kendi kendisine “plastik destek” oluşturmaya çalışan “gelgit”li başkan bir tarafta... Diğer tarafta ise belki de ülkenin en zenginlerinden birisi olmasına rağmen kulübün mali bekası için sadece gerçekleri söyleyip kuruşun hesabını yapan Ahmet Ağaoğlu. Ahmet beyin erkenden akılcı bir planla oluşturduğu bir takım, çalışmak yerine getirdiği yeni teknik direktörle ilgili şarkı söylemeyi tercih eden Fikret beyin günü kurtarmak adına geleceği daha fazla ipotek ettirirken kuramadığı bir takım. Trabzon yönetimi kadar en zor zamanda güvendikleri Ünal Karaman’ın da başarısıdır bu sonuç: Abdülkadir ve Ekuban gibi sezona süper başlayan iki yetenek yokken Beşiktaş’ı farklı mağlup etmek. Beşiktaş’a da gerçekleri söyleyecek, taraftar desteğini mobilize edecek akılcı ve gerçekçi bir yönetim gerek önce. Avcı ile ilgili kararı da yeni yönetim akılcı şekilde vermelidir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ta hangi oyuncu daha kötüydü? Bu kadar kötü olmalarında Avcı’nın payı ne kadar? Ali Palabıyık’la ilgili bir şey söylesem, sayın Orman “Hayır, pırlantadır o” deyip bana ateş püskürür mü?

Haberin Devamı

Maçın starı

Sosa goller bir yana, oyun bilgeliğiyle birleştirdiği top yönlendirici liderliği ile sahaya damga vurdu. Nwakaeme de oyun zekası ile dripling yeteneğini birleştirdiği problem çözücülüğü ile sahanın en iyilerindendi.

Maçın olayı

Uğurcan’ın her maç geliştirdiği kurtarış tekniklerinin yanına bir de Nwakaeme’nin golündeki asisti eklemesi alkışı hak ediyor.

Kısa mesaj

Trabzonspor doğru yolda olduğunu bir kez daha gösterirken son iki yıldır Beşiktaş’ı çıkmaz sokağa sokan zihniyet bunun hesabını vermeli!

YORUM YAZ