MENÜ

Yetmedi

Abone Ol Google News

Bu ultra zengin PSG’yi sadece kendi güçlü oyununu oynayarak sürklase edip yenebilecek çok az takım var. Ancak bu sezon Fransa Ligue 1’de de gördüğümüz gibi bu PSG’yi bozarak oynarsanız şansınız olabiliyor. O yüzden Donk’un savunmanın tam ortasında hem kesici hem de top çıkarıcı olarak konumlandığı 3-5- 2’ye dönüş, Süper Lig’de bir türlü işlemeyen 4-3-3’ten çok daha iyi bir plandı. Bir de Belhanda maskenin de etkisiyle bu kadar standardının altında oynamasaydı, Galatasaray’ın 15. dakikadan sonraki oyununu toparlaması skora da yansıyabilirdi.

Haberin Devamı

Şansını artırır

Bu birer kenar oyunculu formasyonda, beklerin ofansif açıdan daha verimli olup Falcao’yu daha fazla topla buluşturması gerekiyordu. Galatasaray’ın oyununu skora yansıtamamasının sebeplerinden birisi de bu oldu. Galatasaray, PSG karşısındaki oyununu geliştirirse gruptaki şansını arttırır. Lakin mutlaka iç sahadaki diğer iki maçını da kazanması gerekiyor.

Gecenin sorusu

Mbappe gerçekten insan mı yoksa arkasında gizli bir hız motoru falan mı var? Yetenekler nasıl geliştiriliyorsa, biz de o metodu Türk futbolunda uygulayalım!

Haberin Devamı

Maçın starı

Muslera kurtarışlarıyla Galatasaray’ı uzun süre maçta tuttu. Nzonzi, Donk ve Seri çok iyiydiler. Ancak maalesef sahanın en iyisi Di Maria’ydı. Arjantinli halen dünyanın en iyi faal futbolcularından birisi.

Maçın olayı

Tuchel yetenekli ama saha içinde istedikleri olmayınca kontrolü kaybeden bir hoca, gördüğü sarı kart da bunun emarelerinden bir tanesiydi. Bazen bakışları Bakırköy’deki hastane bahçesindeki heykelin yüz ifadesini andırıyor!

Kısa mesaj

Fatih Terim kulübeye dönmekle kalmadı, taktiksel açıdan da takımı resetledi.

YORUM YAZ