MENÜ

Yetenek yetersizliği

Abone Ol Google News

Beşiktaş bu sezon rakip ceza alanında en fazla topla buluştuğu maçlardan birini oynadı ancak kaybetti. Bu yenilgi sadece Türkiye Milli Takımımız’ın kalecisi Mert Günok’un performansıyla açıklanamaz. Zaten kalede Mert gibi bir kaleci varken gol bulabilmek için daha iyi vuruşlar yapmanız gerekir. Beşiktaş hücum hattında kenar forvet olarak görev alan oyuncuların son vuruş özellikleri yeterli seviyede değil. N’Koudou zaman zaman dar alanda ikili mücadelelerde yeteneğini konuştursa da ceza alanı içinde tıkanıp kalıyor, kilidi kıracak anahtar hücum aksiyonunu yapamıyor.

Haberin Devamı

Diaby için fazla yazmaya değmez, Beşiktaş’ın kesinlikle daha iyisine ihtiyacı var. Burak zaman zaman iyi şutlar atmış olsa da adeta başka marka cep telefonu markasıyla şarj edilemeyen pahalı telefonlar gibi. Sadece Şenol Güneş yönetiminde yüzde 100’lük performansına yaklaşabiliyor. 37 yaşında Atiba’nın defansif rolden çok ofansif ağırlıklı oynatılmak zorunda kalınması ise bu kadronun en büyük çelişkisi!

Gecenin sorusu

Beşiktaş yönetimi Sergen Yalçın’a gerçekten Beşiktaş kalitesinde bir kadro vermek için scouting ve transfer ön görüşme çalışmalarına başladı mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Özellikle ilk 1 saati estetik yoksunu bir maçtı. Mert Günok’un Elneny, Burak ve Lens’in şutlarındaki kurtarışları maça damga vurdu.

Maçın olayı

Başka santrforun o dakikada o pozisyonda skor 1-0’ken penaltı almak için dört takla atacağı pozisyonda Demba Ba ’nın oyuna devam etmesi.

Kısa mesaj

Lamı cimi yok, bu kadro yetersizliği teknik direktörlük özelliklerine gereğinden fazla güvenen Avcı’yı kısa sürede yedi. Sergen Yalçın gibi bir değerin benzer sıkıntıları yaşamaması için şimdiden önlemler alınmalı!

YORUM YAZ