MENÜ

Uzaylı kaleci

Abone Ol Google News

İki takım da maça çok iyi hazırlanmış. MHK ise maça hiç hazırlanmamış. Haftanın zorluk derecesi en yüksek maçına hakemlik yeteneği düşük olan geçen haftanın kötüsü Küçük’ü verdikleri yetmiyormuş gibi VAR masasına da maç yönettiği 1.Ligde VAR uygulaması olmayan Malok’u vermişler. Sonra ayıkla pirincin taşını!

Haberin Devamı

Halbuki maç Mostafa Mohamed fırtınası ile başladı. Mısırlı komple santrforun Caulker’a çalımı sonrası direkte patlayan plasesi klastı. Sırtı dönük topla buluşur buluşmaz dönüp Onyekuru’ya yaptığı servis ayrı klastı!

Alanyaspor’un kolektif oyun kalitesi etkileyici, Salih’in direkten dönen plasesi ayrı etkileyiciydi. Sonrası malum Küçük-Malok ikilisi çıkıp standart bozukluklarıyla futbolcular ve teknik direktörlerin emeklerinin önüne geçtiler. 55-75 arası Alanyaspor’un kurduğu baskı etkileyiciydi ancak Galatasaray tıpkı Fenerbahçe ve ligde diğer Çağdaş Atan’ın takımını yenen takımlar gibi oynayarak Alanyaspor’u yendi.

Çok iyi kapandı, ilk yarıda çok iyi çıkıp tek gol artı son 10 dakikadaki Muslera’nın Süpermen moduyla kazanmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

1. Lig’de döküldüğü Boluspor-Adana Demirspor maçından sonra Malok’a Süper Lig VAR hakemliği vermek, orta hakemliği beğenilmemiş Barış Şimşek’e TFF VAR Koordinatörlüğü vermek gibi bir şey mi?

Maçın starı

Luyindama, uzun süredir en iyi maçını oynadı ama son 10 dakikada Süper Lig’de son 10 sezonun en iyi kalecisi Muslera bir kez daha uzaylı kaleci performansı sergileyince maçın starı oldu.

Maçın olayı

Onyekuru-Umut pozisyonunda VAR’a gitmemek başta olmak üzere bir sürü hakem ve VAR hatasının maçın önüne geçmesi.

Kısa mesaj

Galatasaray, son yarım saat çok zorlansa da son 3 karşılaşmalarında yenildiği Alanyaspor’u sonunda yenmeyi başardı. Galatasaray’ın fikstüründe geriye çok az sayıda zorlu deplasman maçı kaldı. Yeni transferlerin katkısı gayet iyi olsa da en iyi yeni transfer her şekilde Muslera’nın geri dönüşü!

YORUM YAZ