MENÜ

Umutları ekti!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe attığı ilk golde uzun süredir açık ara en başarılı kolektif hücumunu yaptı. Golün hazırlanışı ayrı güzel, Mehmet Ekici’nin son vuruşu ayrı güzeldi. Lakin son dönemlerde Fenerbahçe en kötü huyunu tekrar sahaya yansıttı: Öne geçer geçmez ofansif açıdan ani şekilde frene basıp kaza golüne davetiye çıkardı. Neustadter’in Fenerbahçe’nin yediği iki goldeki hava topu performansı, adını anmak istemediğim Liverpool’un sözde stoperinin Lukaku karşısındaki hava topu savunamama performansı kadar berbattı. Neustadter yerine Skrtel olsa o hatalar yüzde 99 olmazdı ama Fenerbahçe yine bir şekilde gol yiyebilirdi. Çünkü savunma önünde Mehmet Topal’ın yanında Benzia’nın olması, takım savunmasının pamuk ipliğine bağlı olmasına denk! Mehmet Ekici ekstradan harika bir frikik golüne imza attı. Şapkadan tavşan çıkardı. Kaçırdığı penaltıda tavşan şapkaya geri döndü. Ekici yerine giren Valbuena klasikleşmiş korner ustalığı ile tavşanı yeniden çıkarmayı başardı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe altyapısında yetişen stoper Merih’in İtalya’ya transfer olduğu hafta, eski ön libero Neustadter’in bu fundamental hataları sadece tesadüfle açıklanamaz, değil mi?

Haberin Devamı

Maçın starı

Ekici hat-trick uğruna penaltıyı kaçırsa da yorulana kadar sahanın kralıydı.

Maçın olayı

Tekniğini çok beğendiğim Guilherme’nin ilk yarıda yaptığının tam olarak ne olduğunu bilmekle beraber tazminat ödeyecek param yok!

Kısa mesaj

Skrtel dönünce Fenerbahçe en az bu kadar iyi oynayarak seri galibiyetlere başlamalı.

YORUM YAZ