MENÜ

Tarihinin en kötülerinden

Abone Ol Google News

İlk yarının son 15 dakikasında Fenerbahçe forması giyen oyuncuların performansı, tüm zamanlarda Fenerbahçe formasıyla sergilenen en kötü 5 performanstan biriydi. Alanyaspor’un hücum sürekliliğini durduramamak bir yana, geriden topla çıkıp yarım porsiyon bile oyun kuramamak diğer yana... Bu kötü sezonda başta büyük maçlarda olmak üzere sık sık bipolar kolektif bozukluk yaşayan bir Fenerbahçe izledik: Bazı dakikalarda berbat, bazı dakikalarda periyotlarda tam tersine 3-0 yenilgiden maç çevirebilecek kadar kudretli oynayabilen bir Fenerbahçe vardı. Ancak dün Alanya’da Fenerbahçe forması giyen oyuncular o kadar kötü bir performans sergilediler ki en son Ersun Yanal gelmeden önce Akhisar’da bu kadar çaresiz bir Fenerbahçe izlemiştik. Ersun Yanal takımı devraldığı seviyeye döndürdü. Bunda hatalı ara transferlerin de payı büyük: Sadık kötü, Tolgay çok kötüydü.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

İsmail Köybaşı, ne kadar kötü seviyede olduğunun farkında mı? Bu durumunu, kulübün içinde bulunduğu durumu hiç mi önemsemiyor?

Haberin Devamı

Maçın starı

Yenilen golde biraz hatalı olsa da Harun adeta dünyaları kurtardı, farkı önledi.

Maçın olayı

Alanyaspor’un Sergen Yalçın yönetimindeki kaliteli oyununa devam etmesi. Buna karşın Comolli’nin sezon başı transferlerinden sonra Ersun hocanın devre arası transferlerinin de sapır sapır dökülmesi.

Kısa mesaj

Fenerbahçe’nin bir dahaki sezonu farklı futbol akıllarıyla planlaması şartoğlu şart.

YORUM YAZ